MHP İl Başkanlığı’nın düzenlediği programda MHP teşkilatı bayramlarını kutladı. Milletvekili adaylarının da katıldığı programda konuşan MHP İl Başkanı İsmail Candemir şunları söyledi; “Rahmet, mağfiret, manevi kurtuluş ve bereket ayı olan Mübarek Ramazan günlerini geride bırakarak bayrama ulaşmış bulunuyoruz. Bayramlar; paylaşmanın, dayanışmanın, hatırlamanın ve gönüllere girmenin eşsiz bir fırsatıdır. Dostluğun, yakınlığın, hal ve hatır sormanın manevi miladıdır. Bayram süresince büyükler ziyaret edilecek, küçükler sevindirilecek, umutlar tazelenecektir. Dargınlıklar bitecek, yüreklerde vuslat tomurcukları açacak, ertelenmiş kucaklaşmalar ve gecikmiş buluşmalarla kardeşliğimiz daha da pekişecektir.

Ülkemizde hayvanlara uygulanan şiddet akılalmaz boyutlara ulaşmaya başladı. Bu bayram yüreğimizi sızlatan bir olay Sakarya Sapanca’da ormana 4 ayağı kesilen masum yavru köpek. Bu olay insanlığımızı sorgulattı. Vicdanımızı kanattı. Cani ruhlu insan müsveddesi gücü masun bir hayvana mı yetti? Acil olarak 5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanununda ihtiyaç duyulan iyileştirmelerin yapılması, bu katillerle mutlaka hesaplaşılmalıdır.

15 Temmuz'daki FETÖ işgal kuşatmasını yaran Türk milletinin, 16 Nisan 2017’de aldığı doğru kararlı bir adım olan Cumhur İttifakı sayesinde gelecek asırlara damga vuracak, istikamet çizecektir. Bizim Beklenti ve ümidimiz budur.
24 Haziran’da kazanan Cumhur İttifakı olacak, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi tam olarak uygulamaya geçecektir. Milliyetçi Hareket Partisi TBMM’de çok güçlü bir şekilde varlığını devam ettirecek, Seçim Beyannamemizdeki söz ve vaatlerimizi mutlaka yerine getireceğiz.
24 Haziran Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi’nin şehrimize, ülkemiz, partimiz, milletimiz ve demokrasimiz için hayırlı neticelere vesile olmasını, kaybettiğimiz milletvekilimizi, Vekiller olarak Meclise göndermeyi diliyorum.

Babalık; annelik gibi yüce bir duygu, umut ve güven veren manevi bir sığınak, özveri ve fedakârlık isteyen bir değerin unvanıdır. Türk aile yapısının temel direği, koruyup gözeteni, kol kanat gereni şüphesiz ki babalarımızdır.
Ömrünü evlatlarının iyi yetişmesine, mutlu ve huzurlu olmasına adayan babalarımız hangi yaşta olursak olalım arkamızda duran yegâne güçtür.
Tüm Babaların Babalar Günü’nü kutluyor, Ebediyete intikal eden muhterem babalarımızı saygı ve minnetle anıyor, Rabbimden rahmet diliyorum.

Bayram için yolculuk yapan vatandaşlarımızdan trafik kurallarına riayet etmelerini rica ediyor, sevdiklerine sağ-salim kavuşmalarını diliyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle Eskişehir’li hemşehrilerimizin, büyük milletimizin ve Türk-İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı kutluyoruz.”

Editör: TE Bilişim