Haber: Gökhan Koçal 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan il başkanlığını ziyaret etti. Karacan gerçekleşen genel kurulda yeniden başkanlığa seçilen İl Başkanı Dündar Ünlü ve yönetim kuruluna hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Gerçekleşen ziyarette konuşan Karacan,”Başkanımız inşallah güzel hizmetlere bu dönemde de devam edecek. AK Parti olarak il başkanımız ve ekibinin güzel imzası olacak bu şehirde. AK Parti Genel Başkan yardımcısı olarak Eskişehir'de AK Parti’nin emin ellerde olduğuna yürekten inanıyoruz.  Türkiye’nin gündemi de yoğun. Bugün meclis bir çalışma yapıp seçimle ilgili bir karar alacak. Cumhurbaşkanımızın, Genel Başkanımızın ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanının beraber ortak istişare sonucunda almış olduğu bir karar neticesinde MHP’nin yetkili kurumlarıyla görüşülerek 24 Haziran 2018’de genel ve cumhurbaşkanlığı seçimi gerçekleştirilecek. Türkiye’nin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine kavuşması için elimizden geleni en iyi şekilde hem teşkilat bazında hem merkez bazın hızlı şekilde sürdürüyoruz. Tüm illerimiz hazırdı. Teşkilatlarımız diri, teşkilatlarımız hazır, teşkilatlarımız motivasyon bir şekilde seçime en hazır parti olarak devam edeceğiz” dedi.

Karacan 24 Haziran’daki seçimde en iyi sonucu alacaklarını ifade ederek,  “24 Haziran 2018’de en iyi sonuç alacağız. Teşkilatlarımızla birlikte, tüm ekibimizle buna yürekten inanıyoruz. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımıza layık olan teşkilatlarımız var. En iyi şekilde bunları yerine getirecek, hızlı, aktif, dinamik ve sahayı bilen sahada halkıyla bir olan ve halkının derdini dinleyen bir teşkilatımız var. Sadece ana kademe değil gençlik kollarımız, kadın kollarımız ve tüm ilçelerimizle beraber seçime hazır vaziyette yolumuza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Karacan, başkan Ünlü’ye ilk Türkiye Büyük  Millet Meclisi’nin yer aldığı bir tablo hediye etti.

Editör: TE Bilişim