AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar Eskişehir MİYAD Başkanı Cemalettin Ürgüp ve yönetim kurulunu ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

 Mihalıççıklılar  Derneği’nin her zaman Eskişehir’de etkin faaliyetlerde bulunarak söz sahibi olan bir dernek konumunda olduğunu belirten Acar, “Dernek adına yaptığınız gayretli çalışmaları yakından takip etmekteyim. Bizim de bu tür derneklerle iş birliği yapacak şekilde projelerimiz var.

Yerel yönetimler de her zaman bu tür STK’ların yanında olmalı ve onlarla iş birliği yaparak bu alanda her türlü fikre, projeye, çalışmaya destek olmalıdır.  Odunpazarı’nın sorunlarını çözmek noktasında STK’larla işbirliği yapılacak. Bu sorunların çözümünde de her zaman yanınızdayız. Ülkesi için çalışan, fikir üreten proje üreten kuruluşlarla birlikte çalışacağız” dedi.

Miyad Başkanı Cemaleddin Ürgüp de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek verdiği destekten dolayı AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar’a teşekkür ederek kendisine başarılar diledi.

Editör: TE Bilişim