AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Aday Adayı  Av. Ali Acar Türkiye Muharip Gaziler Derneği Eskişehir  Şube Başkanı Ertuğrul Özkütük ve yönetim kurulunu ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

Eskişehir Muharip Gaziler Derneği’nden her zaman övündüklerini ve gurur duyduklarını belirten Acar, “ Devletimizin ve Milletimizin gelecek yarınlara umutla bakması için sizler fedakarca mücadeleler vererek bu toprakların müdafaasında büyük rol oynadınız. Ayrıca Şubeniz adına yaptığınız gayretli çalışmaları da yakından takip etmekteyim. Bizim de bu tür derneklerle iş birliği yapacak şekilde düşüncelerimiz ve  projelerimiz var. Yine sorunlarınızın çözüm noktasında da elimizden gelen çabayı göstereceğiz” dedi.

Yerel yönetimler de her zaman bu tür derneklerin yanında olmalı ve onlarla iş birliği yaparak bu alanda her türlü fikre, projeye, çalışmaya destek olmalıdır" diyen Av. Ali Acar projelerinden bahsederek “Odunpazarı’nın sorunlarını çözmek noktasında STK’larla işbirliği yapılacağını ve bu sorunların çözümünde de  her zaman yanınızdayız. Ülkesi için çalışan, fikir üreten ,proje üreten kuruluşlarla birlikte çalışacağız" diye konuşmasını sürdürdü.

Eskişehir Muharip Gaziler Derneği Şube Başkanı  Ertuğrul Özkütük de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek verdiği destekten dolayı Ak Parti Odunpazarı Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar’a teşekkür ederek kendisine başarılar diledi.

Editör: TE Bilişim