İYİ Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Mehmet Ekmen, Ak Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan’ın, Odunpazarı Evleri'nde kahve dağıtmasına tepki göstererek  “Milletimizin vergileriyle bunları yaparken bizden içimizin ısınmasını bekliyor. Üstelik yasak bir bölgede, kimden izin alındığını bilmediğimiz şekilde bir seçim çalışması yapılıyor” dedi.

İYİ Parti olarak adaletli bir seçim olsun istediklerini belirten Ekmen, “ Konu ile ilgili olarak yetkili  makamlara başvurumuzu yaptık. Takipçisi olacağız. Bu ülkenin iş bulamayan insanları için istihdama ihtiyacı vardır. Ayakta kalabilmesi için üretime ihtiyacı vardır. Savunma yapabilmesi için savunma sanayiye ihtiyacı vardır. Seçim döneminin getirdiği para kaybı ve ülkemizdeki krizi daha da tetiklemesi acısından tasarrufa ihtiyacı vardır” dedi.

Ekmen, Eskişehir’in ve Eskişehirlilerin sorunlarına kalıcı çözümler üretmek yerine çay, çorba dağıtmak gibi günü birlik şirinliklerle Eskişehirlileri kandırıp, seçim kazanacaklarını düşünmelerinin abesle iştigal olduğunu söyledi.

Editör: TE Bilişim