MHP Mihalıççık Belediye Başkan adayı Ali Yörük ve beraberindeki heyet ziyaretlerine TBMM’de devam etti.

MHP Mihalıççık Belediye Başkan adayı Ali Yörük, MHP Mihalıççık İlçe Başkanı Gürol Görür, İlçe Başkan Yardımcısı Veysel Bilmez ve Mihalıççık (MHP’li Eski) Belediye Başkanı Ümit Güven TBMM’nde MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak Bey’i makamında ziyaret etti.

MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak konuşmasında ‘Bir Malıçlı olarak Ali Yörük’ün ilçemizin başlıca sorunlarına olan farkındalığı ve hizmet arzusundan dolayı büyük bir kazanım olacağı düşüncesindeyim. Kendisi güçlü bir aday ekibi sağlam. İnanıyorum ki 2009 yılı ruhu yeniden canlanacak. 2009 da nasıl kazanmışsak Mihalıççık’ı tekrar kazanacağız. ilçemize 3 hilali tekrar dikeceğiz. Kendisine başarılar diliyorum.’ Dedi.

MHP Mihalıççık Belediye Başkan adayı Ali Yörük konuşmasında ‘Bizler çalışmaya bugün değil, dünden başladık. Bugün MHP’li Milletvekilimiz, abimiz, hemşehrimiz Metin Nurullah Sazak Bey’i makamında ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunduk. Görüşmemiz oldukça sıcak ve samimiydi. Vekilimizin özü Malıç. Biz Malıç için güçlü bir ekiple lider ilçe Malıç için yola çıktık. Yol haritamıza şekil vermeye çalıştık. Bizlik ruhu ve takım halinde çalışarak Mihalıççık’ı tekrar MHP’sine kazandıracağız. Metin Bey’e kısaca projelerimizden bahsettik, değerlendirmelerde bulunduk. Malıcın sorunlarını biliyoruz. Kısa ve orta vadeleri çözüm ve hizmet adına projelerimiz hazır. Bizler uzun süredir ekibimizle bu hususta çalışmalar yapıyoruz.  Vizyon projelerimiz var ve Malıç için hayata geçirmek istiyoruz.’ Dedi.

MHP Mihalıççık İlçe Başkanı Gürol Görür, İlçe Başkan Yardımcısı Veysel Bilmez ve Mihalıççık (MHP’li Eski) Belediye Başkanı Ümit Güven geçmişte olduğu gibi bugünde biriz beraberiz. Kenetlendik ve çok iddialıyız. Mihalıççık’ı kazanacağız’ dediler.

Heyet görüşmenin ardından Mihalıççık’a döndü.

Editör: TE Bilişim