Seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Adayları Nuray Akçasoy ve Sibel Yeşildal, Odunpazarı Belediyesi'nin Hicri Sezen Parkı'nda düzenlediği iftar yemeğinde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Nuray Akçasoy ve Sibel Yeşildal, seçim bildirgelerinde yazan 'Hakça Paylaşım Programı' ile Türkiye'nin refah seviyesini yükselteceklerini ifade ettiler.

Kent merkezi ve ilçelerde seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayları, Odunpazar'nda düzenlenen iftar yemeğinde vatandaşlar ile bir araya geldiler. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Nuray Akçasoy ve Sibel Yeşildal, Türkiye'nin sorunlarını bildiklerini ve CHP iktidarında tüm vatandaşın refah seviyesini yükselteceklerini ifade ettiler. Nuray Akçasoy "Vatandaşlarımızın yaşadığı sıkıntıların farkındayız. Alım gücünün yükseldiği toplumumuzda CHP iktidarı ile adil bölüşeceğiz, hakça paylaşacağız. Mevcut hükümetin yarattığı ekonomik istikrarsızlığa acilen cevap vermek için tüm yoksul ve dışlanmış kesimleri kapsayacak sosyal politikalar uygulayacağız. Seçim bildirgemizde yer alan 'Hakça Paylaşım Programımız' ile iş gücünde dışlanan gençlerimiz ve kadınlarımız ülke ekonomisinde söz sahibi olacak" dedi.

Aile Sigortası ve yoksullar için gerçekleştirilecek Vergi Reformu ile geçim sıkıntısı yaşayan vatandaşların sorunlarını çözeceklerini ifade eden Sibel Yeşildal ise "Yoksulluktan muzdarip hanelerin gelir seviyesini yükselteceğiz. Düşük bir maliyetle şiddetli yoksulluğa son verecek ve vatandaşlarımızın nefes almasını sağlayacağız. Adaletsiz vergi sistemine de el atarak dolaylı vergileri azaltacağız" şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim