CHP’li Ahmet Saraç, CHP Tepebaşı İlçe Kongresinde aday olmayacağını ve mevcut adaylara desteğinin söz konusu olmadığını açıkladı.

Aday olmayacağını açıklayan Saraç, “CHP Tepebaşı ilçe örgütünde delege çalışmalarına başladığım andan şu zamana değin tek düşüncem, Tepebaşı ilçe yönetiminin örgütsel anlamda beklentileri karşılayacak görüntüden çok uzak olmasıydı. Mevcut zihniyetin devam etmesi halinde duruşumuzdan taviz verilmeyecektir. Şu an için iki listenin yarışacağı tahmin edilen kongrenin karmaşık bir hal almaması adına kongrede kazanıp kaybetmenin ötesinde bir sürece girildiğinin farkında olarak yapmam gerekenin parti içi çekişmelerden daha ziyade, parti menfaati için alanda üye ve delegelerimiz ile birlikte siyasi faaliyetlerimi sürdürmek olduğuna kanaat getirdim. Pazar günü yapılacak olan kongrede aday olmayacağımı şimdiden beyan ederim” diye konuştu.

Saraç, “Bu süreçte bana güvenen, destek veren üye ve delegelerimize teşekkür ederken ülke ve şehrimiz için çok önemli olan 2019 seçimleri doğrultusunda çalışmalarımıza hız kesmeden partim için devam edeceğimi taahhüt ederim. 26 Kasım Pazar günü yapılacak olan 4. Olağan kongremizde adaylara ve listelerde bulunan tüm partililere şimdiden başarılar dilerim” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim