Günyüzü ilçesi Cumhur İttifakının AK Parti adayı Menderes Durgut ; Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında adeta gövde gösterisi yaptı.

SKM  Açılışı programına katılan Ak Parti milletvekilleri Prof.Dr.Nabi Avcı , Prof.Dr.Emine Nur Günay ile Ak Parti İl Başkanı Av.Zihni Çalışkan ile MHP.İl Başkanı İsmail Candemir ve parti yöneticilerini yaklaşık 400(dörtyüz) araçlık konvoy ile  karşılandı. Miting gibi açılış sonrası Gümüşkonak, Kayakent ve Ayvalı mahallesi ziyaretleri yapıldı.

Günyüzü ilçesi Cumhur İttifakı AK Parti adayı Menderes Durgut, yaptığı konuşmada “Günyüzülüler için çok önemi olan bu programa iştirak ederek bizleri onurlandıran AK Parti ve MHP‘li tüm misafir ve gönüldaşlarımıza teşekkürlerimi sunarak ; ilçemizde oluşan bu güzel tablo karşısında tüm Günyüzülü hemşehrilerimiz için hazırladığımız projeleri hep birlikte gerçekleştirmek için tüm gücümüzle çalışacağımıza ve inşallah ilçemizin hakettiği yatırımları ilçemize kazandırmak için hiçbir ayrım yapmadan herkesi kucaklayacağımıza buradan tüm halkımıza söz veriyor, katılan tüm hemşehrilerimize destekleri nedeni ile teşekkür ediyoruz” dedi.

                               

Editör: TE Bilişim