Çamlıca Mahallesi7nde, AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanlığı tarafından her hafta düzenlenen “Mahallem Söz Sende” programı gerçekleştirildi.

Programa AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan, Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu, Meclis Grup Başkan Vekili Mustafa Birsen, Gençlik ve Kadın Kolları Başkanları, İl ve İlçe yönetici ile teşkilat mensupları yanı sıra çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Mahalle sakinleri belediye ve kamu kurumları ile ilgili yaşadıkları sorunları dile getirdiler.

Tüm vatandaşların sorularına yanıt veren İl Başkanı Zihni Çalışkan ve İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu, belediye hizmetlerindeki aksaklıkları not alıp AK Parti teşkilatının gerekli girişimlerde bulunacaklarına söz verdi.

Mahalle sakinleri özellikle, Çamlıca Kapalı Pazar yerinin biran önce bitirilmesi, zabıtaların iletilen sorunlara kayıtsız kalmalarının önüne geçilmesi, çöp kirliliği, asfaltların bakımsızlığı, Diş Hastanesi, Esgaz ve Tepebaşı belediyesine ulaşım sorunları hakkındaki şikâyetleri dile getirdiler.  Çamlıca top sahasının yanına 'Millet Kıraathanesi' istendi.

DSİ kanalının emniyete alınması ile ilgili taleplerine ise İl Başkanı Zihni Çalışkan, planlamaya alındığını ve önümüzdeki yıl gerekli çalışmaların yapılacağını açıkladı.

Editör: TE Bilişim