AK Parti’de Tepebaşı adayı Hasan Tuç oldu. Emin kaynaklardan elde edilen bilgiye göre İbrahim Kaynarca’nın yerine Hasan Tuç Tepebaşı’nda belediye başkan adayı olarak seçimlere katılacak.

Bir açıklama yapan Kaynarca şunları söyledi; 

Değerli Yol Arkadaşlarım 
Kıymetli Hemşehrilerim

Resmi olarak tebliğ almamıza rağmen bu gece Tepebaşı Belediye Başkan Adaylığına başka bir aday arkadaşımızın getirildiği ifade edilmiştir. Bizim önceliğimiz milletimize hizmet yolunda şehrimiz ve ülkemiz için karşılıksız çalışmaktır. Bu amaçla davamıza hizmet eden, edecek olan tüm arkadaşlarımıza canı gönülden başarılar diliyorum. Ak Partinin ve cumhur ittifakının şehrimizde ve ülkemizde kazanması için elimizden geleni yapmayadevam edeceğiz.

Her kademesinde yıllarca görev aldığımız teşkilâtımızda tek gayemiz Cumhurbaşkanımızın önderliğindeki Güçlü Türkiye idealine katkıda bulunmaktı. Bunu yaparken soğukta, sıcakta emeğini esirgemeyen; işini, aşını, eşini geri planda bırakıp bizimle yıllarca yol arkadaşlığı yapan tüm arkadaşlarım haklarını helal etsinler. Bizim onların haklarını korumak için de gerekli hassasiyet ve gayreti gösterdiğimizden emin olsunlar. Hiçbir zaman hırsla, ayak oyunlarıyla bir mücadele içine girmeyen tüm yol arkadaşımıza benim de hakkım helaldir. 
Kalın sağlıcakla."

Editör: TE Bilişim