Ak Parti Odunpazarı Genişletilmiş Danışma Meclisi  toplantısı iler birlik beraberlik gecesi Petek düğün salonunda gerçekleştirildi.
Açılış konuşmasını Ak Parti Odunpazarı ilçe başkanı Volkan Doğan gerçekleştirdi. Doğan, Yunus emreden Sücaaddin Veliye tüm değerleri içinde barındıran Odunpazarı’nın yeniden inşası için çalıştıklarını belirtti.

  Ak Parti’nin kurulduğu  günden bu yana katkı yapanların hakkını helal etmesini isteyen Doğan, “Gündemi takip eden değil gündemi belirleyen bir Odunpazarı için hep birlikte çalışacağız. Belediye tarafından 4 bölgenin içkili alan ilan edilmesine karşı basın açıklaması yaptık. Susup sineye çekmeyeceğiz. Mücadeleden vazgeçmeyeceğiz. Zamanı geldiğinde vatandaş sandıkta hesap soracaktır. Hep birlikte yeni Türkiye yeni Eskişehir ve yeni Odunpazarı diyoruz.

Ak Parti il başkanı Dündar Ünlü ise toplantının birlik ve beraberliğe katkı sağlamasını umduğunu belirtti. Yeni Türkiye yürüyüşüne sadakatle devam edeceği sözünü veren Ünlü, “İkilik ve dedikodu önce il teşkilatından sonra tüm Ak Parti’den uzak olsun. Bizim inancımız yeni Türkiye için hizmet etmektir ben yoktur biz vardır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın sözünü hatırlatmak istiyorum, ‘ben yoksam parti yoktur diyenler kibir tuzağına düşmüştür.’  AK Parti’nin yatımlarını küçümsemek kimsenin haddi değildir. Eleştiriyi bırakın yapılan işleri takdir edin.  

 

Daha sonra söz alan milletvekili Ülker Can konuşmasına bundan 53 yıl önce idam edilen Adnan Menderes ve dava arkadaşlarını rahmetle anarak başladı. Can şöyle konuştu; “ Türkiye’nin mimarı Erdoğan’ın mirası olan partimiz için yeni bir sayfa açıldı. Biz büyükşehir yasasını değiştirirken şehrin 4 bir yanına hizmet götürmek istedik. Ama bugün hizmet vermekten köşe bucak kaçıyorlar. Türk Dünyası Kültür Başkenti ilan edilmesi ile bir çok şeye kavuştu. Ak parti iktidarda oldukça bu şehir daha ileriye gidecektir. Laf değil icraat üreteceğiz. Meclis kimsenin ders vereceği bir sınıf karşısındakiler de öğrencileri olmayacaktır.
Ak Parti milletvekili Salih Koca konuşmasına geçmiş dönemlerde partide hizmeti geçenlere teşekkür ederek   başladı. Koca’nın konuşması şöyle: “Bu dava bilinci ve heyecanıyla Cumhurbaşkanımızın yolunda,  başkanımızın yanında birlikte koşacağız.   Son bir ayda Türkiye’de neler oldu.  İlk defa bir Cumhurbaşkanı seçimi bir kardeşin bir kardeşe devir teslim töreni şeklinde gerçekleşti. İstikrar kaldığı yerden devam etti.  Bu istikrarın sürmesi için omuzlarımızda önemli bir dava sorumluluğu var. 2015 seçimlerinde vekil sayımızı arttırarak Türkiye’nin beklediği yeni anayasayı birlikte hazırlayacağız”. Konuşmalardan sonda partide emeği geçenlere plaket takdim edildi.

Editör: TE Bilişim