Göreve geldiği günden bu yana çalışmalarına aralıksız devam eden Ak Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan, bu hafta Eskişehir Ak Parti Milletvekili Ülker Can ile birlikte Vadişehir muhtarı Kadir Şen’e ziyarette bulundu. 
Vadişehir mahallesinin sorunlarını  vekil Can’a aktaran muhtar Şen şunları söyledi; ‘’ Mahallemizde  okul çevrelelerinde  sürücü kursu eğitimi verilmesinin mahalle sakinleri açısından endişe verici boyutlara ulaşmış bulunmaktadır. Bu sorunun biran önce çözülmesinin ve bu sürücü eğitimi için başka bir alan tahsis edilmesini istiyoruz. Ayrıca bunun yanında TOKİ ile ilgili sorunlarımızda var bunlarında biran önce çözüme kavuşturulmasını talep ediyoruz. ‘’ dedi.
Eskişehir Ak Parti Milletvekili Ülker Can da mahallelerin sorunlarını yakından takip ettiklerini ve yerinde görmek içinde Odunpazarı İlçe Başkanlığı ile beraber ziyaretler gerçekleştirdiklerini ifade ederek,’’ mahalle sakinlerimiz  müsterih olsunlar Vadişehir mahallemizin sorunlarını çözmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz’’ dedi.
Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan’da yaptığı açıklama da ‘’ mahallelerimizin sorunlarını yerinde görmek için teşkilat olarak çalışmalar yapıyoruz. Vadişehirimiz  Ak Parti hükümeti döneminde gerçekleştirilen TOKİ çalışmaları sonucunda  dar ve orta gelirli ailelerin oluşturduğu bir mahalledir. Bu sebepten sorunlarını önemsiyoruz , sorunları çözmek için vekillerimizle beraber elimizden geleni gayreti göstereceğiz ‘’şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim