Özel hazırlanan sitemiz aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz

http://www.esgazetesecim.com/

 Eskişehir’in en çok okunan ve takip edilen internet gazetesi www.esgazete.com yine bir ilke imza atıyor. Esgazete, genel seçimlerde önemli bir hizmeti daha okuyucuları ile paylaşıyor.

  Hazırlanan www.esgazetesecim.com isimli profesyonel site ile adaylar kendini en doğru platformda anlatabilecek,  yüzde yüz doğru bir sistemle hazırlanan anketlerle seçimin nabzını tutacağız. İlk anketimiz ise AK Parti'nin Çarşamba günü yapılacak temayül yoklaması öncesi özel anketi olacak.

YÜZDE YÜZ DOĞRU ANKET SİSTEMİ NASIL ÇALIŞIR

Esgazete Seçim SMS seçim anketi sitemiz; genel ve yerel seçimlere yönelik seçmen eğilimlerini ölçmek için hazırlanmış özel bir yazılımı kullanmaktadır.

Sitemizde yer alan anketlerde oy kullanma işlemi cep telefonu numarası ile ücretsiz SMS doğrulama sistemi esasına dayanmakta, ve 1 cep telefonu numarasından sadece 1 kez oy kullanılmasına izin verilmektedir.

Kullanıcılar, daha önce oy kullandıkları telefon numarasından aynı ya da başka adaylara tekrar oy kullanmak istediklerinde veya SMS Doğrulama Kodunu doğru bir şekilde onaylamadıklarında sistem tarafından geri çevrilmekte ve tıpkı gerçek seçimlerde olduğu gibi 1 kişiye sadece 1 oy kullanma hakkı verilmekte ve anket güvenliği sağlanarak seçmen eğilimleri gerçeğe en yakın olarak ölçülebilmektedir.

Sitemizde yer alan anketlerde oy kullanma işlemi nedeniyle oy kullanan kişilerden herhangi bir ücret alınmamakta SMS gönderim ücretleri sitemiz tarafımızdan karşılanmaktadır.

Sitemizde seçim anketleri dışında, ilgili seçim döneminde aday adayı veya adaylığı kesinleşmiş kişiler hakkında detaylı bilgilerin yer aldığı ve ziyaretçilerimizin yorumlar yazabildiği, bu yorumları puanlayabildiği aday profil sayfaları bulunmaktadır. Seçim sitemizde; adaylar, partiler ve ilgili seçimlere yönelik seçim haberleri de yer almaktadır.

Özel hazırlanan sitemiz aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz

http://www.esgazetesecim.com/

Editör: TE Bilişim