Ak Parti Tepebaşı İlçesinde 40 mahallenin Danışma meclisi yapıldı.

   AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Ertuğrul Dindar, İl Başkanı, Milletvekilleri, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın ve Gençlik kolları başkan ve yönetim kurulları, İl ve İlçe yönetim kurulu üyeleri ile Mahalle teşkilatlarının yoğun katılmılarıyla Danışma meclisi gerçekleştirildi.

    Mahalle Teşkilatlarına, AK Partinin ülke genelinde ve Eskişehirde yapmış olduğu icraatlar anlatıldı.

    AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Ertuğrul Dindar yapmış olduğu konuşmada "İlimiz ve İlçemiz Tepebaşı'nı çok daha yaşanılabilir bir hal alabilmesi için, hükümetimiz bütün imkânlarının seferber edilebilmesi noktasında, Milli Eğitim Bakanımız Prof Dr.Nabi Avcı, İl Başkanımız Dündar Ünlü, Milletvekillerimiz Salih Koca ve Ülker Can’ın inanılmaz çabalar harcadığını belirtmek isterim.

     2002 den bu yana Eskişehirimize her alanda çok ciddi yatırımlar yapıldı. Bu yatırımların nakli bedeli 10 milyarı geçti."dedi.



Vatandaşlar Büyükşehir yasasıyla mahalle statüsü kazanan köylülerin en önemli sorunlarının başında, Belediyeye bağlandıktan sonra yeterli hizmetin gelmediğinden, bununla birlikte kendilerine verilecek hizmetlerin, politik olarak değil, insani olarak sunulmasını istediklerini dile getirdiler.

Editör: TE Bilişim