AK Parti Tepebaşı İlçesi Danışma Kurulu Toplantısı’nda gövde gösterisi yaptı. Mavi Ada'da yapılan toplantını divan başkanlığını Ayhan Taşçı yaptı. AK Parti Tepebaşı İlçesi Danışma Kurulu Toplantısı'nın açılış konuşmasını yapan, AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Ertuğrul Dindar, “AK Parti teşkilatının güçlü bir şekilde var olması önemlidir umudun adı olmak büyük bir onur ve sorumluluğumuzun bir parçasıdır” diye konuştu. Seçimden seçime çalışan bir parti olmayacaklarını dile getiren Dindar, şunları söyledi: “İnsanların bizden ve partimizden büyük bir beklenti içinde olduklarını görüyoruz. 2001 senesinden bu yana bürokrat olmama rağmen bu hareketin içindeyim ve bununla gurur duyuyorum. AK Parti teşkilatının her seçimde sahada milletle bir arada olduğunu belirtmek isterim. Hocamız Nabi Avcı’nın önemli bir sözü vardır: ‘Az laf çok iş’ bunu ilke edindik durmak yok hizmete devam diyoruz. Türkiye dünya ülkeleri arasında hak ettiği yeri bulmuştur. Ortadoğu ve Arap ülkelerinde yaşanan zulüm olaylarına karşı ne olursa olsun haksızın karşısında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Bugün kırgınlıkları bir kenara bırakıp, birlikte olduğumuzu gösterdiğimiz bir gündür. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”

 

KUTLU OLSUN

 

Daha sonra söz alan AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü, “İlk sorumluluğumuz teşkilatımızın tamamında öncelik olan sadakat ve uyumdur. Teşkilatların her zaman olduğundan daha sağlam olması ön şartımızdır. Şahsi hırslarını davamızın önüne koyan bizimle yolculuk yapamaz” dedi. AK Parti vizyonunun Eskişehir’de anlaşılması gerektiğini belirten Ünlü, “Halka yukarıdan bakan, halkı aşağılayan zihniyetlerin sürekli panel ve sempozyumlar aracılığı ile ağırlanması yerine, Tepebaşı halkının değerlerine uygun ve bu değerlere sahip çıkan organizasyonlar yapılması gerektiğine inanıyoruz” şeklinde konuştu. Ünlü konuşmasını şöyle sürdürdü: “Medeniyet AK Parti’dir, maziye vefa AK Parti’dir. Tüm genel seçimlerde gösterdiği gibi Eskişehir de AK Partilidir. Yeni Türkiye yürüyüşümüz kutlu olsun.”

 Toplantıya AK Parti Milletvekilleri; Prof. Dr. Nabi Avcı, Salih Koca ve Ülker Can'ın daha önce çekilmiş videoları yayınlandı. Vekiller partililere birlik beraberlik vurgusunda bulundu. Daha sonda partide Tepebaşı ilçe başkanlığı yapan Ahmet Sivri, Dündar Ünlü, Vahap Ata'ta emeklerinden dolayı teşekkür plaketi verildi.
  Toplantıya katılan çok sayıda partilinin coşkusu dikkatlerden kaçmadı.

Editör: TE Bilişim