Ak Parti Odunpazarı İlçe Teşkilatı Mahalle Danışma Meclislerini tamamladı.


Odunpazarı ilçe Başkanı Volkan Doğan, 15 Aralık tarihinde Akçağlan, Cunudiye, Dede, Orta, Paşa, Şarkiye, Akcami, Çankaya, Vadişehir, Orhangazi ve Karapınar mahalleriyle başlayan Odunpazarı ilçesine bağlı 85 mahallenin danışma meclisi,  son olarak 24 Aralık’ta Alanönü, Arifiye, Deliklitaş, Gökmeydan, Kurtuluş, Yenidoğan ve Ihlamurkent mahallerinin katılımlarıyla tamamlandığını belirtti.


Mahalle koordinatörleri, mahalle başkanları ve mahalle yönetim kurullarının katılımlarıyla gerçekleştirilmiş olan danışma meclislerini tamamladıklarını dile getiren Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan “ Odunpazarına bağlı mahallelerimizin tamamında mahalle yönetim kurullarımızı oluşturduk. En kısa sürede de sandık çalışmalarına başlayacağız” dedi.

Mahalle Danışma Meclislerinin teşkilat ile mahalleler arasında bir köprü olduğunu söyleyen Doğan, birlik ve beraberlik içerisinde bir çalışma yürüterek en kısa sürede mahallelerde sandık yönetim kurullarını oluşturacaklarını ifade etti.


28 Aralık Pazar günü saat 13:00’da Şehr-i Davet Salonu Odunpazarı İlçe Danışma Meclisi’nde, gerçekleştirilmiş olan mahalle danışma meclislerinin değerlendirmesini yapacaklarını belirten Doğan son olarak, “Mahalle ve ilçe danışma meclislerimiz teşkilatımızın bütünlüğü ve motivasyonu açısından oldukça önemli. Odunpazarı İlçe Teşkilatı olarak teşkilat içi eğitimlerimize devam edeceğiz ve 2015 genel seçimlerine tüm ekiplerimizle birlikte hazır bir şekilde gireceğiz” dedi.

Editör: TE Bilişim