Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'ın katılımıyla Atatürk Spor Salonu’nda yapılan AK Parti Tepebaşı İlçe Kongresinde konuşan, İl Başkanı Ünlü, Kültür eski bakanı Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay ve AK Parti Genel başkan yardımcısı Harun Karacan, iktidarda yaptıkları çalışmaları anlatarak, 2019 seçimlerinde belediyelerin de AK parti hizmeti ile tanışacaklarını vurguladılar.

AK Parti Eskişehir İl Başkanı M. Dündar Ünlü ise, bugün AK Parti Tepebaşı İlçe Teşkilatı 4’üncü Olağan Kongresini gerçekleştirdiklerini hatırlatarak, “ İlçe kongrelerimizi bugün itibariyle, şölen havasında gerçekleşen bu kongrelerimizi tamamlıyoruz. Şehrimize, ilçemize hayırlı uğurlu olsun. Şehrimizin geleceği için güçlü adımlar atmaya kararlıyız” dedi.

Belediyelerde AK Parti hizmetini yapacaklarını vurgulayan Ünlü, “Başkaları belediyeleri makam olarak görebilirler bizler, buraları hizmet alanları görüyoruz. Hizmet yapacağız, AK partili belediyelerin neler yaptığını göstereceğiz” diye konuştu.

AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay ise, en güzel başarıyı iktidarları döneminde yaşadıklarını kaydederek, “ Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, milletin ona verdiği destekle bugünlere gelindi” şeklinde konuştu.

AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı da Tepebaşı’nın hem kendisinin hem de Emine Nur Günay için ayrı bir anlam taşıdığını belirterek, "Tepebaşı İlçe Teşkilatı 4’üncü Olağan Kongresinin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Tepebaşı bizim için ayrıca çok özel bir anlam taşıyor. Biz liseyi, ortaokulu Tepebaşı'nda okuduk. Onun için Tepebaşı bizim için bir gençlik rüyasıdır. Bu günün gençlerinin, genç başkanımız İbrahim Yılmaz Kaynarca önderliğinde AK belediyecilik anlayışıyla tanışacağına inanıyorum" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan ise,  AK Parti Teşkilatı’nın tüm kesimlere hitap eden bir teşkilat haline geldiğini kaydetti. Tüm teşkilata desteklerinden dolayı teşekkür eden Karacan, 2023 Türkiye’yi için hep birlikte çalışmaya hazır olduklarını belirtti.  Siyaset çok zor olduğunu vurgulayan Karacan, "  Kendi içimizde bir olmayı becereceğiz. Yeni başlayanlar gibi yeni bir heyecanla başlayacağız çalışmaya. Göreve yeni gelen arkadaşlarımıza hayırlı olmasını, başarılar diliyorum" dedi.

Editör: TE Bilişim