AK Parti Genel Başkan yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan’ın 14 Ağustos AK Parti’nin 16. Kuruluş Yılı nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın vatan aşkıyla yola çıkıp, yıllardır süren istikrarsız ve kötü yönetimlere dur dediğini söyledi.

AK Parti Genel Başkan yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan’ın mesajı şöyle:

“Tam 16 yıl önce Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan vatan aşkıyla yola çıkarak yıllardır süren istikrarsız ve kötü yönetimlere dur demiş, böylece Yeni Türkiye yolunda AK bir sayfa açmıştır. Çok şükür, o gün bugündür ülkemiz yönetimde istikrara kavuşmuştur.

 Ne mutlu bana ki AK Sevdamızın lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında ülkemizin refahı ve geleceği için görev yapma imkânına sahip oldum.

16 yıldır dimdik ayakta duran ve girdiği her seçimde kahraman milletimizin desteğini alan AK Parti, Türkiye Cumhuriyeti’ni muasır medeniyetler seviyesine taşıma yolundaki tüm hedeflere hızlı ve kararlı bir şekilde ilerliyor.

Bu çerçevede ilk olarak memleket sevdalısı liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın milletimizden aldığı destekle ortaya koyduğu 2023 yılı hedeflerine her türlü engelleme çabalarına ve oyunlara rağmen ulaşacağız.

Mensubu olmaktan gurur duyduğum partimizin 16. Yılında başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere kutlu davamıza gönül veren tüm vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum.”

Editör: TE Bilişim