Ak Parti Odunpazarı İlçe Teşkilatı Orhangazi mahalle muhtarı İhsan Çağlar'ı makamında ziyaret etti. Ziyarete Ak Parti Eskişehir milletvekili Salih Koca, Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan, Odunpazarı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mürsel Çavdar ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Orhangazi mahallesi sakinlerinin talep ve sorunlarını mahalle muhtarıyla görüşen ekip, çözüm noktasında mahalle muhtarıyla istişarelerde bulundular.

Ak Parti Eskişehir milletvekili Salih Koca: "Partimizin çalışma sisteminin başında insan ve toplum memnuniyeti gelir. Bu kapsamda vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunmak ve yaşam kalitelerini yükseltmek için çalışıyoruz. Orhangazi mahallemizin sağlık ocağı ile ilgili sorunlarını takip ediyor ve çözümü için çalışıyoruz. Yine Orhangazi mahallemizde çok yakın zamanda Postane binamızın hizmete gireceğini söylemek isterim. Biz Odunpazarı bölgemize hizmet ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz" dedi.

Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan ise yaklaşan erken seçimleri işaret ederek; "Odunpazarı İlçe Teşkilatı olarak her zaman ve her şartta vatandaşlarımıza hizmet etmek ve sorunlarına çözüm bulabilmek için buradayız. Odunpazarı İlçe Teşkilatı olarak düzenli olarak mahallelerimize giderek muhtarlarımızla ve halkımızla görüşüyor, mahallelerin istek ve sorunlarını yerinde tespit ediyoruz. Ak Parti hizmeti Hak rızası için halka yapan bir anlayışa sahiptir. Biz de bu doğrultuda çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim