KULİS HABER- Türkiye, 24 Haziran'da yapacağı seçim için geri sayımını sürdürürken,  aday adayları da belli olmaya başladı. 

24 Haziran erken seçimleri öncesi AK Parti Eskişehir’de kimin aday adayı olacağı merak konusu oldu. İlk olarak TRT Genel Müdür Yardımcısı Fethi Fahri Kaya AK Parti Eskişehir Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı. Kaya’nın dışında AK Parti Eskişehir’de bazı isimler zikredilmeye başladı.  Seçim tarihinin açıklanmasının ardından gözler ilk olarak İl Başkanı Dündar Ünlü’ye çevrildi. Daha önce milletvekili olmak istemediğini söylemesine karşın Ünlü’nün adaylığına kesin gözü ile bakılmakta.  Hatta Ünlü’nün ilk 3 içerisinde kendisine yer bulacağı söylenmekte.

SALİH KOCA DA KONUŞULAN İSİMLER ARASINDA

AK Parti Eskişehir'de ayrıca adeta aday adaylığı bolluğu  yaşanıyor. Tanıdık isimler yanı sıra sürpriz isimlerin de adı aday adaylığı için geçiyor.  Merkez Kurucu İlçe Başkan Hasan Tunç ve eski milletvekili Salih Koca adı en çok konuşulanlar arasında.

SÜRPRİZ  İSİMLER VAR

Daha önce AK Parti’den milletvekili aday adayı olan Yetkin Tetik, Yılmaz Altın, Ali Demirel ve Arzu Çiçek’in bu seçimlerde yeniden aday adayı olması bekleniyor. Sürpriz isimler arasında ise il yönetiminde bulunan Pınar Turhanoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Fatih Özata, AK Parti eski Odunpazarı Gençlik Kolları Başkanı Mürsel Çavdar, Mermerciler Derneği Başkanı Abdülkadir Sönmez ve Ayşe Fert Dökmeci var.

YÜKSEL ANKARA’DA NABIZ YOKLUYOR

AK Parti eski İl Başkanı Osman Yüksel’in de aday adaylığı için nabız yokladığı ve Ankara’da yapacağı görüşmeler sonrası aday adaylığı konusunda net kararını vereceği konuşulanlar arasında.

Editör: TE Bilişim