AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanlığı’nın düzenlemiş olduğu mahalle başkanları istişare ve iftar programı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.
İstişare ve iftar programına, İl Başkanı M.Dündar Ünlü, Tepebaşı İlçe Başkanı Ertuğrul Dindar, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Tepebaşı İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Engelliler Komisyonu Başkanı Soner Çoban, belediye meclis üyeleri ile mahalle başkanları katıldı.
AK Parti İl Başkanı M. Dündar Ünlü, teşkilat üyelerine yaptığı konuşmada, en çok birlik ve beraberliğe değindi. Başkan Ünlü, “Mahalle başkanlarının partimiz adına üstlenmiş oldukları misyon son derece önelidir. Mahalle başkanlarımız bizim kale komutanlarımızdır, sahadaki en öneli güvencemizdir” dedi.
Bu tür birlikteliklerin teşkilatı çok daha güçlendirdiğini dile getiren Ünlü, “Bu mübarek Ramazan gününde bizleri bir araya getiren ve aynı masa etrafında buluşturan çok kıymetli Tepebaşı İlçe Başkanıma ve Yönetimine çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Ertuğrul Dindar da yaptığı konuşmada, “Öncelikle teşkilatımızın sahadaki en önemli değerleri olan mahalle başkanlarımızla bir araya gelerek, Ramazan ayında mahallelerimizde hizmet etme noktasında, vatandaşlarımıza yaptığımız ve yapacağımız yardımlar konusunda istişarelerde bulunduk. Yönetim kurulu üyelerimiz, kadın ve gençlik kollarımızın bireysel olarak bölgemizde bulunan sorumlu oldukları mahallerde ev ziyaretleri yaparak iftar’da sofralarına konuk oluyorlar. Bu ziyaretlerde kendimize ana tema olarak ‘dostlarımızın dertleriyle dertleniyoruz’ sloganıyla gidilen evlerde sorun, şikayet ve önerileri yerinde tespit edip öğreniyoruz” ifadelerini kullandı.
Ayrıca, AK Parti Tepebaşı kadın kollarının, önemli projelerinden olan ‘Liderlik Meslek Edindirme Kursu’nu başarıyla bitiren kursiyerlere belgelerini, İl Başkanı M. Dündar Ünlü, İlçe Başkanı Ertuğrul Dindar ve Kadın Kolları Başkanı Şadan Güneri verdi. Başkan M. Dündar Ünlü, “Bu tür projelerin hem vatandaşlarımıza hem de kurumlarımıza elit personel yetiştirilmesi anlamında büyük kazanç sağlayacaktır” diyerek sözlerini sonlandırdı.
İstişare toplantısı, bireysel olarak soru görüş ve önerilerle son buldu.
Editör: TE Bilişim