AK Parti İnönü İlçe Başkanlığı Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı Yoğun Katılımla Gerçekleşti 
AK Parti İnönü İlçe Başkanlığı Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı; AK Parti Eskişehir milletvekili Ülker CAN, AK Parti il yönetim kurulu üyesi ve ilçe koordinatörü Seydi KARTALCA, İl Yönetim Kurulu üyeleri Hasan KÜPELİ, İsmail Hakkı CİVELEKLER ve Eyüp DOKUZLAR, Belediye Başkanı Kadir BOZKURT, ilçe teşkilat mensupları, belediye meclis üyeleri ve üyelerin yoğun katılımı ile büyük bir coşkuyla gerçekleşti.
Toplantıda AK Parti İlçe Başkanı Hasan KIRIKÇI; göreve ilk geldiği günden itibaren teşkilatı ile birlikte önce 30 Mart yerel seçimleri ve hemen ardından 10 Ağustosta yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için bir takvim oluşturduklarını belirterek “Allah’a şükürler olsun ki yerel seçimlerde teşkilatımızın azimli çalışmaları ve halkımızın teveccühü ile ilçemizi AK Parti belediyeciliği ile buluşturduk. Hemen akabinde yapılan Cumhurbaşkanlığı seçiminde ise beklediğimiz mutlu sona ulaşarak bize verilen görevi yapmanın huzuru ve mutluluğunu yaşadık. Bundan sonra da ilçemiz için ne gerekiyorsa yapacağımızı belirtmek isterim.” dedi.
İnönü İlçe Belediye Başkanı Kadir BOZKURT; seçim öncesi ilçe halkına bulundukları vaatleri kısa süre içinde hayata geçirerek tek tek gerçekleştirmeye başladıklarını ve beş yılsonunda vaat ettiklerinden fazlasını yapacaklarını söyleyerek “Türk Dünyası Kültür Başkenti Ajansı aracılığı ile 960 m² Belediye Kültür Merkezi inşaatına başladık, ayrıca TOKİ aracığı ile vatandaşlarımızı konut sahibi yapmak için çalışmalarımız sürmektedir. Vatandaşlarımızın beklentilerini en iyi şekilde karşılamak için hükümetimiz ile yakın temasımız sürmekte ve Milletvekillerimizde bizlerden desteklerini esirgememektedirler.” diyerek yapılan çalışmaları anlattı.
AK Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can ise; “İnönü tarihi öneme sahip önemli bir ilçemizdir. Eskişehir’e yakın olması sebebiyle ilçeye yapılacak yatırımlarla daha da gelişecek ve büyüyecektir. Hükümet olarak belediyemize ve ilçemize her türlü desteği vermeye hazırız.” dedi. 
Toplantı sonunda vatandaşların talep ve temennileri dinlendi. Halk başta milletvekili olmak üzere belediye başkanı ve ilçe başkanını yanlarında ve her an ulaşabilir olduklarını görmekten oldukça memnundu. 

Editör: TE Bilişim