Eskişehir Milletvekili Salih KOCA AK Parti Mihalgazi İlçe Danışma Meclisi Toplantısında Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

AK Parti Mihalgazi İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Milletvekili Salih KOCA, AK Parti İl Başkan Yardımcıları, Mihalgazi İlçe Başkanı Orhan BABALOĞLU ve Mihalgazi Belediye Başkanı Zeynep AKGÜN’ün katılımlarıyla gerçekleşti.

AK Parti Mihalgazi İlçe teşkilatının yoğun ilgi gösterdiği toplantıda yapılan konuşmalarda teşkilat içinde birlik ve beraberliğin önemine değinildi.

Danışma Meclisi toplantısında konuşan Milletvekili KOCA: “Türkiye’de gerçekleştirilen kalkınma hamlesinden Mihalgazi’miz de yüksek oranda faydalanıyor. AK hizmeti Mihalgazi’nin her noktasına götürmek bizlerin görevidir. Bugüne kadar ilçemize önemli yatırımlar yaptık. Mihalgazi için hayati önemi olan diyaliz merkezi kuruldu, içme suyu ihtiyacının karşılanabilmesi için 2600 metreden cazibe ile su getirildi, Sakarıılıca’da turizm faaliyetlerinin geliştirilmesi için 257 milyon liralık destek sağlandı, 16 daireli emniyet lojmanı tamamlandı ve 20 kaleme yakın proje hayata geçirildi. Bu tarz önemli projeler vatandaşımızın hizmetine sunulmaya devam edecektir.” dedi.

Vatandaşların MOBESE kamerası taleplerine de değinen KOCA: Vatandaşlarımızın ve belediye başkanımızın MOBESE talebinin hayata geçmesi için ilgili kurumlarla görüşmelerimizi tamamladık ve Mihalgazi’miz MOBESE sistemine kavuştu. Hemşehrilerimiz güzide ilçemizde güven içerisinde ve huzurla yaşamlarına devam edeceklerdir.” dedi.

Mihalgazi Belediye Başkanı Zeynep AKGÜN de MOBESE ile ilgili yapılan çalışmalardan dolayı Milletvekili KOCA’ya ilçe sakinleri adına teşekkürlerini sundu.

Program kapanış konuşması yapan ilçe başkanı BABALOĞLU ise AK Parti Mihalgazi teşkilatı olarak 2015 seçimleri için çalışmaya başladıklarını ve istikrarın sürmesi için durmadan çalışmalarına devam edeceklerini vurguladı.

Konuşmaların ardından KOCA ve beraberindeki heyet ilçede geleneksel hale gelen panayır alanını gezdiler, tüm esnafı ziyaret ettiler ve hayırlı işler dilediler. Panayıra yoğun ilgi olduğu gözlemlendi.

Editör: TE Bilişim