AK Parti Eskişehir İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Yalçın ve Yönetim Kurulu üyeleri, 29 Ekim - 4 Kasım Kızılay Haftası dolayısıyla AK Parti Sosyal Politikalar Başkanlığı tarafından 81 ilde eş zamanlı düzenlenen, ‘Kan Bağışla ki Can Yaşasın’ kan verme projesine destek amacıyla kan bağışı kampanyası düzenlendi.

‘Kan Bağışla ki Can Yaşasın’  kampanyası kapsamında valilik önünde bulunan Kızılay Gezici Kan Bağışı istasyonuna gelen partililer, burada form doldurarak kan bağışında bulundu. Kampanyaya, İl Gençlik Kolları Başkanı Fatih Özata, İl Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda teşkilât mensubu katıldı.

 81 ilde eş zamanlı düzenlenen kan bağışı kampanyasına katıldıkları için mutlu olduklarını dile getiren İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Yalçın, "Bu güzel kampanyaya bütün vatandaşlarımız katılım sağlamalı. Kadın kolları ve tüm teşkilatımıza katılımlarından dolayı teşekkür ederim. Hem toplumsal hem de sağlık açışından önemli bir eylem olan kan bağışı kısa bir zaman alır ancak karşılığında bir insanın hayatını kurtarır. Bu nedenle vatandaşlarımızı Kızılay merkezlerine kan vermeye davet ediyoruz. Kızılay’ın değerli yönetici ve çalışanları ile hayırsever vatandaşlarımızın Kızılay Haftası'nı kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.

Editör: TE Bilişim