Büyük Birlik Partisi (BBP) Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Ahmet Namık Akdoğan Milletvekilliği adaylık müracaatını Genel Merkeze teslim etti.

  “15 Temmuz hain darbe girişimine maruz kalan ülkemizde o günden bu yana adeta birçok şey değişti.” Diyen Akdoğan, “FETÖ’ nün oyunlarını bu millet ve bu milletin evlatları savuşturmayı bildi. Bu süreçte genel başkanımız sayın Mustafa Destici de her konuda ülkenin birliği ve bütünlüğünü korumak için elinden geleni yaptı.

Biz de rahmetli şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun izinden giden Alperenler olarak, her zaman devletin yanında yer alanlardan olduk.

Milletine karşı gelenler değil böylesine zor bir dönemde ülkesinin, bayrağının milletinin yanında mücadele edenlerden olduk.

Hain darbe girişimine rağmen sınır güvenliğimiz için yapılan her türlü sınır ötesi operasyonlarına sonuna kadar destek verdik, vatanımızın bütünlüğünü düşündük.” Dedi.

  Akdoğan, “Ülkesini düşünen sayın genel başkanımız Mustafa Destici’nin de dediği gibi ülkemizin bulunduğu konjektör gereği Büyük Birlik Partisi ‘Cumhur İttifakı’nın yanında yer aldı, yer almaya da devam ediyoruz.

Şimdi de böylesi zor bir dönemde görevden kaçmak yerine elimizi taşın altına koymaya karar verdik.

İşte bu ilkeler ışığında da Büyük Birlik Partisi’nden Eskişehir milletvekili aday adayı olmaya karar verdim.

Bu kararı verirken her zaman söylediğimiz gibi ‘Ben’ yerine ‘Biz’ diyerek hareket ettik.

Genel başkanımız sayın Mustafa Destici başta olmak üzere genel başkan yardımcılarımız, ilçe başkanlarımız, il ve ilçe yöneticilerimizle, partililerimizle, ilimizdeki oda, dernek ve STK başkanlarımızla istişare ederek bu kutlu yola çıkmaya karar verdik.” Diye konuştu.

   Akdoğan şunları söyledi: 24 Haziran’da Türkiye’yi yeni bir süreç bekliyor!

Seçimlerde de cumhurbaşkanı adayımız Milli İttifak’ın da adayı olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır…

Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.” 

Editör: TE Bilişim