Merkez İlçe kongrelerini bitiren ve ilçelerdeki kongrelerini sürdüren CHP Eskişehir Örgütü’nde Ali Ünal İl Başkanlığına aday oldu.

Parti il binasında düzenlenen ve katılımın yüksek olduğu basın toplantısında İl Başkanlığına aday olduğunu duyuran Ali Ünal,

“Siyasette gençlerin ve kadınların önünün açılması için, siyasetin demokratikleşmesi ve devletin sosyalleşmesi için, seçim barajlarının kaldırılması için, milletvekilliklerinin, belediye başkanlıklarının, meclis üyeliklerinin ön seçimle belirlenmesi ve siyasetin üzerindeki vesayetlerin kaldırılması için, parasız, laik ve çağdaş eğitim için, hak, hukuk ve adalet mücadelesi verebilmek için aday oluyorum” dedi.

Tüm bunları yapabilmek için sevgi, saygı ve birlikteliği sağlayacaklarını vurgulayan Ünal, “Genç ve kadın üye yazılım seferberliği başlatacağız. Parti yönetimlerini ve komisyonları aktif hale getireceğiz. Sandıklardaki eksikliklerimizi gidereceğiz.  İlk 3 ayda tüm ilçelerimizde o yörenin sorunları ve çözümlerine yönelik toplantılar yapacağız. Yerel seçimlerdeki başarımızı genel seçimlere de taşıyacağız. Demokrasi, hak ve özgürlükler için, bağımsızlık, barış ve kardeşlik için, Atatürk ilke ve devrimleri için ve en önemlisi Cumhuriyet Halk Partisi’ni hep birlikte iktidar yapmak için aday oluyorum” şeklinde konuştu.

                                                                                                                            

Editör: TE Bilişim