DP Eskişehir İl Başkanı İbrahim Özkan, Alpu ve Mahmudiye belediye başkan adaylarını tanıttı. DP, Alpu'da kadın bir belediye başkan adayı çıkardı.

Alpu’nun Eskişehir’in  kapı komşusu olduğunu ifade eden DP İl Başkanı Özcan şunları söyledi:

“ DP Alpu'ya artık bir kadın eli değmeli dedi. Alpu'nun çilesini gördükten sonra, Termik santraline karşı çıkan kadınların gözdesi ve ablası  Feride Baksi ablamız adayımızdır. Kendisine hayırlı uğurlu olsun.

Mahmudiye'den de Mahmudiyeli bir kardeşimiz. Mahmudiyenin sorunlarını gerçekten bilen dik duruşu ile kendini ispat etmiş genç ve başarılı aynı zamanda başarılı bir iş adamı. Mahmudiyeye büyük katkıda bulunacağına inandığımız Fazlı Yıldırım.

Adaylarımıza hayırlı olmasını başarılar diliyorum.

Maalesef ki Cumhurbaşkanı her ortamda Adnan Menderes'e sahip çıkacak, Süleylman Demirel'e sahip çıkmaz. Merkez sağız diyorlar. Biz kendisine sesleniyoruz. Biz ne Adnan Menderis’i ne Süleyman Demirel'i ne de Özal'ı kaptırırız. Tutunacak dalları kalmamıştır. Merkez sağ partisi buradadır, o da Demokrat Partidir."

DP'den Alpu belediye başkan adayı olan Feride Baksi kendisini tanıtarak, "Alpu'nun kaderini değiştirmek için kötü gidişine dur demek için aday oldum. DP ile Alpu yeniden temiz ve yeşil bir hale getireceğiz. Kadın gücünü Alpu'da göstereceğiz" dedi.

Kendisini tanıtan DP Mahmudiye Belediye Başkan adayı Fazlı Yıldırım, DP kurucularına, DP'nin eski başbakanı Adnan Menderes ve arkadaşlarını minnetle andığını belirterek bu partide siyaset yapmanın kendisi için onur olduğunu söyledi. Mahmudiye'nin eskiden Demokrat Parti'nin kalesi olduğunu hatırlatan Yıldırım, Mahmudiyeyi DP'nin kalesi olacağını dile getirdi.

      

Editör: TE Bilişim