İYİ Parti Eskişehir İl Yönetim kurulu üyesi, il başkan yardımcısı Jeoloji Yüksek Mühendis, iş adamı Şenel Altun görevlerinden istifa ederek milletvekili aday adayı oldu.

Parti binasında basın açıklaması yapan Şener Altun, “İYİ Parti ülkemizin ihtiyaçlarından doğmuş bir partidir. Türkiye’mizin aydınlık geleceği için kurulmuş olan partimiz ülkemizi iyi günlere taşıyacaktır. İYİ Parti gücünü milletten alan bir siyasi kuruluştur. İYİ Parti’nin sahibi aziz Türk Milleti ve parti üyeleridir” dedi.

İYİ Parti ile; egemenliğin kayıtsız şartsız Türk Milletine ait olduğu, kuvvetler ayrılığının tesis edildiği, hukukun üstünlüğünün sağlandığı ve çok partili demokratik parlamenter sisteminin geri getirileceği bir Türkiye inşa edeceklerini belirten İYİ Parti Eskişehir milletvekili aday adayı Şener Altun şunları söyledi:

“25 yıl kamu kurumlarında 18 yıl ticari hayatımda edindiğim bilgi, beceri ve tecrübelerimi Eskişehir’imiz ve ülkemizin yararına kullanmak amacıyla; Eskişehir İYİ Parti İL Yönetim Kurulu üyeliği ve başkan yardımcılığı görevimden istifa ediyorum. 24 Haziran 2018’de yapılacak olan seçimlerde, Eskişehir İYİ Parti milletvekili aday adayı olduğumu kamuoyuna açıklıyorum.

İYİ Parti ile Türkiye ve milletimiz iyi olacak.”

Editör: TE Bilişim