CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü mahallelerde kapıcıların derdini dinliyor. Çakırözer ve Süllü, Uluönder Mahallesi’nde apartman görevlileriyle bir araya gelerek, talep ve sıkıntıları dinledi, partisinin bina görevlileri için yürüttüğü çalışmaları paylaştı. Kapıcıların haklarını sonuna kadar savunacaklarını söyleyen Çakırözer ve Süllü, “Gece demeden, gündüz demeden her sıkıntımıza koşan apartman görevlilerimiz kara gün dostlarımız. Onların her türlü hakkını alması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kara gün dostlarımızın her zaman yanlarındayız” dedi.

İLK BULUŞMA ULUÖNDER’DE

CHP Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü Eskişehir’de mahallelerde bina görevlileriyle bir araya gelerek, talep ve sıkıntıları dinliyor. İlk buluşmayı Uluönder Mahallesi’nde gerçekleştiren Çakırözer ve Süllü, mahallede apartmanlarda çalışan bina görevlilerinin talep ve sıkıntılarını dinledi. Çakırözer ve Süllü’ye CHP Tepebaşı İlçe Başkanı Atilay Dalgıç ve yönetimi ile Uluönder Mahalle muhtarı Hasan Güler de eşlik etti. Kapıcılar herhangi bir ücret almadan fazla mesai yaptıklarından dert yanarken, iş stresinin en aza indirilmesi ve yaşam koşularının iyileştirilmesini istedi.

FAZLA MESAİ VAR, KARŞILIĞI YOK

Buluşmada partisinin bina görevlileri için yürüttüğü çalışmaları paylaşan Çakırözer ve Süllü, “Bizler Cumhuriyet Halk Partisi olarak kapıcılarımızın neler yaşadığını, ne sıkıntılar çektiğini biliyoruz. Sizler gece demeden, gündüz demeden 24 saat çalışıyorsunuz. İş stresiniz çok, fazla mesai yapıyorsunuz, ama ücreti alamıyorsunuz. Yaşam alanlarınız sıkıntılı. İkramiyeniz yok. Hafta tatiliniz yok. Bizler sıkıntılarınızın hepsini biliyoruz ve takipçisiyiz” dedi.

HAKLARINIZIN SAVUNUCUSUYUZ

Kapıcıların, apartman sakinlerinin kara gün dostu olduğuna vurgu yapan Çakırözer ve Süllü, apartman görevlileriyle buluşmalarını sürdüreceklerini söyleyerek, “Ülkemizde hiçbir kesim kapıcılarımızla ilgilenmiyor. Oysa ki sizler bizim kara gün dostlarımızsınız. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul'da sizlerle bir araya geldi, tüm sorunlarınızın çözümü için çalışıyoruz. Sizlerin haklarınızın tamamını alabilmesi için çalışmalarımızı sizlerle birlikte yürüteceğiz. Meclis’te sizlerin haklarınızın savunucusu olmaya devam edeceğiz. Her zaman yanınızdayız” dedi.

Bina görevlileri Çakırözer ve Süllü’ye böyle bir buluşmayı gerçekleştirdikleri için teşekkür ederken, kendilerinin hatırlanmasından duydukları memnuniyetlerini dile getirdi.

Editör: TE Bilişim