AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay mazbatasını aldı. Günay Mazbatasını almaya  AK Parti İl, İlçe, Kadın kolları, Gençlik Kolları başkan ve yönetim kurulu üyeleri, belediye başkanları ve partililer gitti.

Mazbatasını aldıktan sonra gazetecilere kısa bir konuşma yapan AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay,  öncelikle Eskişehirlilere ve  parti teşkilatına teşekkür etti.

Doğduğum büyüdüğüm şehirde şimdi Milletvekili olarak temsil etmenin gururunu yaşadığını belirten milletvekili Günay,  “Teşekküre edecek çok kişi var. Başta başkan vekilimiz tüm teşkilatımıza, ilçe, kadın kolları, gençlik kollarına tüm kadınlarımıza çok teşekkür ediyorum. Cumhuriyet ittifakı ortaklarından MHP ve BBP il başkanlarına, milletvekili adaylarına teşekkür ediyorum. Güzel birliktelik başlattık, her konuda birlik olacağız” dedi.

Artık çalışma zamanı diyen Günay, “ Şehrimiz ve ülkemizin için hayırlı olsun. Ankara ile Eskişehir arasında köprü olmaya devam edeceğiz. Eskişehir sorunlarını gidermek ve şehrin potansiyelini  ortaya çıkarmak için çalışacağız” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim