Cumhur İttifakı Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan, Emek ve Gündoğdu mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Yoğun ilgi gören buluşmalarda Doğan, “Bu şehirde hiçbir ayrım yapmadan, bütünün hukukunu koruyarak, milletimize bir ve beraber nasıl gönülden hizmet edilir göstereceğiz. Asfalt ve kaldırım paraları artık tarihe karışacak. Son 5 yılda alınanlar da tüm hemşehrilerimize iade edilecek” dedi. 

Cumhur İttifakı Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan, mahallelerde vatandaşlarla mitinge dönüşen buluşmalarda bir araya gelmeye devam ediyor. Son olarak Emek Mahallesi’ndeki buluşmaları yoğun ilgi görerek birer mitinge dönüşen Volkan Doğan yaptığı konuşmada, “Bu şehirde hiçbir ayrım yapmadan, bütünün hukukunu koruyarak, milletimize bir ve beraber nasıl gönülden hizmet edilir göstereceğiz. Milletimiz kime oy vereceğini çok iyi bilir. Milletimiz bu milletin bölünmez bütünlüğüne bakar” dedi.

ASFALT VE KALDIRIM PARASI HAKSIZLIĞINA SON VERECEĞİZ

Doğan, “Geçtiğimiz 5 yıla bir bakın. Allah aşkına, geçtiğimiz 5 yılda, Eskişehir’in en büyük mahallesine, Emek Mahallesi’ne ne hizmet yapıldı? Yapılan asfalt ve kaldırım paralarını bile sizler ödediniz. Şimdi seçimden önce göndermiyorlar, seçimden sonra göndermeyi planlıyor, yine asfalt ve kaldırım paralarını sizlerden almak istiyorlar.  Ama biz bu haksızlığa son vereceğiz. 1 Nisan’dan itibaren Odunpazarı’nda asfalt ve kaldırım paraları tarihe karışacak. Ve son 5 yılda haksız bir şekilde sizlerden alınan asfalt ve kaldırım paralarını tüm vatandaşlarımıza iade edeceğiz” dedi.

TÜM ODUNPAZARI AİLEMİZDİR

Volkan Doğan, Gündoğdu Mahallesi’nde düzenlenen toplantıda da AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Nabi Avcı ile birlikte, Gündoğdu Mahallesi’nin kadın sakinleri ile bir araya geldi, projelerini anlattı. Yoğun ilgi gören toplantıda Volkan Doğan, “Bu kardeşiniz size söz veriyor. 2 kız çocuğum var. Kendi çocuklarımızı, Odunpazarı’ndaki diğer çocuklardan ayrı tutmayacağız. O ilçenin çocuklarını kendi çocuğunuz bilirseniz, o ilçenin annelerini kendi anneni gibi bilirseniz, o zaman iyi bir belediye başkanı olursunuz. Biz sizi kendi ailemiz olarak görüyoruz. 31 Mart’tan sonra da ailemize hizmet etmeye geliyoruz. Gündoğdu’da da bir ve beraber yaşıyoruz. Ayrım gözetmeden herkese, her siyasi görüşten vatandaşımıza hizmet etmeye geliyoruz” diye konuştu.  

Editör: TE Bilişim