Cumhuriyet Halk Partisi’nin 96’ıncı kuruluş yıldönümünde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığındaki CHP heyeti Anıtkabir’i ziyaret etti. Ziyarette yer alan Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, partisinin 96. kuruluş yıldönümünü büyük bir coşkuyla kutladıklarını belirterek, mesajını Anıtkabir’den verdi. Çakırözer,  “Cumhuriyetimizi kuran ve çok partili demokrasiye geçişimizi sağlayan partimiz, çağdaş yarınların mimarı, Atatürk ilke ve devrimlerinin yılmaz bekçisi, aydınlık bir Türkiye hedefinin yıImaz savunucusu olmaya devam edecek” dedi.

COŞKU VE GURURLA KUTLUYORUZ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyet partisin 96’ıncı kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Anıtkabir’i ziyaret etti. Ziyarette yer alan Eskişehir Milletvekili Çakırözer, coşku ve gururla 96. yılı kutladıklarını söyledi.

CHP’nin ulusal bağımsızlık savaşına ve Cumhuriyetin kurulmasına öncülük ettiğini belirten Çakırözer’in mesajı şöyle:

 “Cumhuriyetin ilk partisi Cumhuriyet Halk Partimizin 96. Kuruluş yıldönümünde Anıtkabir’de Atamızın huzurunda olmak bizler için gurur verici. Demokrasinin savunucuları olan bizler, Cumhuriyet Halk Partisi’nin yılmaz bir neferi,  bağımsızlık, özgürlük ve laik cumhuriyetin koruyucusu olarak; Ulu Önderimiz Atatürk'ün miras ve fikirlerini sonsuza dek yaşatacağız. Cumhuriyetimizin kuruluş felsefesinden sapmadan, ülkemizi kurucumuzun gösterdiği çağdaş uygarlık seviyesine yükseltmek için çalışmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle kurucu Genel Başkanımız Mustafa Kemal Atatürk ve bugün aramızda olmayan genel başkanlarımız İsmet İnönü ve Bülent Ecevit ile ebediyete intikal etmiş tüm partililerimizi saygı ve rahmetle anıyorum. Hayatta olan Genel Başkanlarımız ve tüm parti emekçilerimize şükranlarımı sunuyorum.”

Editör: TE Bilişim