Söyleşinin tamamını videodan izleyebilirsiniz

Cumhur İttifakı'nın adayı AK Partili Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hasan Tuç, Esgazete'nin canlı yayın konuğu oldu.

Tepebaşı'nın çocuğu olduğunu ve sorunları çok iyi bildiğini belirten Hasan Tuç, sorunların çözümleri ve projelerini canlı yayında anlattı.

Avrupa'nın en büyük Disneyland'ını Tepebaşı bölgesinde kuracaklarını ve 3/2'sinin bölgede olan Kızılinler Sağlık Projesi'nin Eskişehir'i ve Tepebaşı bölgesini uçuracak projeler olduğunu ifade eden Cumhur İttifak'ın Tepebaşı Belediye Başkan adayı Hasan Tuç şunları söyledi:

" Büyükşehir Belediye başkan adayımız Sayın Burhan Sakallı  ile çok büyük projeler üzerinde çalışıyoruz. Eskişehir'i sarsacak Disneyland projesini getireceğiz. 500 dönümlük üzerine yapılacak olan bu proje Tepebaşı bölgesini ve Eskişehir'i uçuracaktır.. Eskişehir'in geleceğine damga vuracak. Türkiye'nin ve Avrupa’nın en büyük Disneyland'ı olacak.

Ayrıca 33 bin dönümlük Kızılinler projesinin 3/2 si bizde. Sağlık Bakanımızda bu konuda da müjde vermişti. Bu projeye de 30 bin yataklı dev projeyi hayata geçireceğiz. Disneyland’da hayata geçirdiğimizde bunlar uçuracak proje."

 

Kömürlü Termik Santral konusunda da Tuç, halkın karşı çıkacağı projeye ve gerçekten zararlı olacak bir projeye kendilerinin de karşı çıkacağını söyledi.

Editör: TE Bilişim