AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Karcan, “Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 98. yıldönümünü yaşamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu bayramla, ulusal egemenliğimizin sembolü TBMM’nin kuruluş yıl dönümü ve çocuklarımıza ne kadar önem verdiğimizin tüm dünyaya ilan edildiği günü kutluyoruz.

23 Nisan 1920’de Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin aldığı tarihi karar, ülkemizin hiçbir güç tarafından bölünemeyeceği ve bağımsızlığının alınamayacağını göstermiş, milletimizin birlik ve beraberliği ile ülkemizin inançlı, azimli ve güçlü bir ülke olduğunu kanıtlamıştır.

            Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ülkemizi sonsuza kadar yaşatarak, aydınlık yarınlarımızın mimarları olacaklarına inancım tamdır. Bu vesileyle ülkemizin bugünlere gelmesinde emeği geçen başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına, ülkesi için gözünü kırpmadan canlarını feda eden aziz şehitlerimize ve gazilerimize şükran ve minnetlerimi sunuyorum. 

Editör: TE Bilişim