Ak Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu, Baksan Sanayi Sitesi’nde yaşanan malzeme atığı ve çöp sorununu gündeme getirerek, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ı göreve çağırdı.

Tepebaşı Belediyesi meclis toplantısında verdikleri önerge ile Baksan Sanayi Sitesi’nin sorunlarını gündeme taşıdıklarını aktaran Çizmelioğlu, “Son meclis toplantısında Sayın Başkan Ahmet Ataç’ın 10 yıldan beri belediye başkanı olduğunu unutmuş olsa gerekli ‘geçmişte 5 yıl da sizin partinize mensup bir başkan vardı. O zaman da sorun vardı benzerinde bir ifadeyle, talihsiz bir beyanda bulunarak, sorumluluktan kaçmaya çalışıyor. Hayır, Sayın Ataç, sorumluluktan kaçamazsınız. Artık bu duruma bir son vermek ve bir çözüm üretmek zorundasınız” şeklinde konuştu.

Baksan’ın modern bir görünüme kavuşması gerektiğini vurgulayan Çizmelioğlu, şunları söyledi:

 "AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanlığı olarak, buradaki çöplerin temizlenmesi, atıkların bertarafı, bu bölgede çalışan ve üreten iş insanlarımızın, belediye hizmetlerinden yararlanabilmesi ve mağduriyetlerinin giderilmesi adına, yapılacak çalışmaların takipçisi olacağız.  Ayrıca, konuya kalıcı bir çözüm getirilmesi açısından, Tepebaşı Belediyesi tarafından, Baksan Sanayi Sitesi esnaflarıyla görüşülerek, onların da rızasının ve onayının olacağı, bu bölgenin, çöküntü bölgesi olmasını ortadan kaldıracak, yeni ve modern bir görünüme kavuşturacak şekilde, kentsel dönüşüm veya imar planı düzenlemesi yapılması gereklidir. Bu konunun da takipçisi olacağız. Biliniz ki, bu ve diğer sorunlara çözüm getirilmeden, gerçek anlamda belediyecilik yapılamaz ve ‘Hayat Tepebaşında’ sözü, boş bir slogan olmaktan öteye geçemez.”

Editör: TE Bilişim