CHP Kadin Politikalarindan Sorumlu Başkan Yardimcisi Yaprak Eryilmaz anneler günü mesajında şu ifadelere yer verdi;  "Üstüne bir şey giy üşütme… Terli terli içme o buz gibi suyu… Çok yakından bakma gözün bozulacak… Hiçbirimize yabancı değil değil mi bu cümleler? Cenneti bile ayakları altına almış annelerimizden bahsediyoruz bugün. Baş tacımız, canımız annelerimiz.
Bir taraftan evin düzeni ile ilgilenen, çekilen ekonomik sıkıntılara karşın çocuklarını aç yatırmamaya çalışan, sıkıntılarını belli etmeyen annelerimiz. Bunun yanında evine destek olmak için çalışan, evin tüm yükünün de üstünde olan annelerimiz.
Hata yapsak da kefilsiz koşulsuz bize kucak açan, sığınacağımız limandır annelerimiz.. Her düştüğümüzde tutup ayağa kaldıran.
Kurtuluş savaşında sırtında mermi taşıyandır annelerimiz.Engelli çocuğuna yıllarca bebek gibi bakandır annelerimiz. Vatan için en değerlisini,çocuğunu askere gönderen,arkasından en çok ağlayandır annelerimiz..
Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanımdır,annelerin; ülkenin hatta dünyanın kaderini değiştirebileceğini gösteren..
Karşılıksız emek ve sınırsız sevgiyle bizleri büyüterek, topluma en iyi şekilde hazırlayan annelerimizin yaşam şartlarının iyileştirilmesi, mutlu ve güvenli, kaygılardan uzak bir hayat sürmeleri, şüphesiz yetiştirecekleri nesillerin mutluluğu için de vazgeçilmez bir önem taşımaktadır. Maalesef AKP iktidarında annelerimiz hakettikleri değeri görmemiş,ötelenmiş bastırılmış ve gözleri yaşlı bırakılmıştır.

CHP olarak ;aydınlık ve geleceğe güven dolu bakacağımız günleri,fedakar annelerimiz ile vereceğimiz mücadelemiz ile getireceğiz. Çünkü biliyoruz ki gerçek zaferler, çocuklarının geleceği için endişelenen anneler ile kazanılır.

Bizler kurucu liderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım, vatan mücadelelerimizde cephede savaşan annelerimiz, şehit annelerimiz başta olmak üzere bütün annelerin, anneler gününü kutluyor,hepsinin ellerinden öpüyoruz. "


 

Editör: TE Bilişim