AK Parti İl Başkanı Av.Zihni Çalışkan İl Engelliler Koordinasyonu Merkezi Başkanlığınca düzenlenen Geleneksel STK Kahvaltı Buluşması'na katıldı. Toplantıda İl Engelliler Koordinasyon Merkezi Başkanı Soner Çoban'ın yanı sıra, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Burhan Sakallı ve yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Toplantı'da konuşan Çalışkan, AK Parti hükümetlerince engelli yurttaşlar yararına yapılan hizmetlerden söz ederek,  ''Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yakından ilgilendiği meselelerin başında engelli yurttaşlarımızın yaşamının kolaylaştırılması geliyor. Biz de il teşkilatımız olarak gün ve gün sizlerle iç içeyiz. Sizin sıkıntınızı sıkıntımız biliyor, gerek Soner Başkanımız aracılığıyla gerekse bizzat sorun ve isteklerle ilgileniyoruz. Engelli kardeşlerimiz, bizim için pozitif ayrımcılık noktasında mutlak önceliğimiz. Hayatlarınızın kolaylaşması için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz’’ dedi.

 Başkan Çalışkan program sonunda masaları tek tek ziyaret ederek Engelli vatandaşların sorununu dinleyip,  katılımcılarla hatıra fotoğrafları çektirdi.

Editör: TE Bilişim