İYİ Parti İl Başkanı    Av. Mehmet Ektaş yaptığı yazılı açıklamada tüm islam aleminin bayramını kutladı. Ektaş, “Yüce Allah'ın izniyle bir Kurban Bayramı'na daha eriştik.

Bayramlar  kucaklaştığımız, dargınlarımızla barıştığımız, fakirlerimizle yardımlaştığımız, yaşlıları, yetimleri, öksüzleri hatırladığımız kutsal günlerimizdir.

Yeni bir bayramı karşılarken, içimizde ve dışımızda aziz vatanımıza kast eden ellerin, kardeşliğimizi bozmak isteyen zihniyetlerin, bir kısım iktidar sahipleri ve ortaklarının ise her gün hakaret, tehdit dolu aşağılayıcı ve ötekileştirici siyaset dilleriyle diğerlerinin değirmenlerine su taşıdığını görmenin burukluğunu taşımaktayız.

Ancak, sabır ve metanetin, sağduyu ve cesaretin, sevgi ve saygı dilinin  her şeyin ilacı olduğunu biliyoruz.

Ülkemizin siyasal ve ekonomik açıdan sorunlar yaşadığı  bu günlerde; sevginin, paylaşmanın, dayanışmanın, duygu birliğinin en güçlü şekilde ortaya çıktığı böyle zamanları mutlaka çoğaltacağımıza, bayram iklimini her günümüze taşıyacağımıza inanıyoruz.

Cenab-ı Hakk bir an önce İslam'ın sevgi ve kardeşliğini ülkemize hakim kılsın, Türk milletinin bayram sofralarında sevgi, muhabbet, neşe ile buluşmasını nasip eylesin.

Bu duygularla İYİ Parti ailesi olarak Saygıdeğer Eskişehirli hemşerilerimizin Kurban Bayramını en içten dileklerimizle kutlar, milletçe huzur ve barış içinde nice bayramlarda birlikte olmayı Allah'tan niyaz ederiz.”
 

Editör: TE Bilişim