MHP Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir bayram mesajında şunlara değindi; “Mübarek Ramazan ayının ardından yeni bir bayrama daha ulaşmış bulunmaktayız. Bayram; paylaşmanın, dayanışmanın, hatırlamanın ve gönüllere girmenin eşsiz bir fırsatıdır. Dostluğun, yakınlığın, hal ve hatır sormanın manevi miladıdır. Bayram süresince büyükler ziyaret edilecek, küçükler sevindirilecek, umutlar tazelenecektir. Dargınlıklar bitecek, yüreklerde vuslat tomurcukları açacak, ertelenmiş kucaklaşmalar ve gecikmiş buluşmalarla kardeşliğimiz daha da pekişecektir.

Bu bayramda hüznü de yaşıyoruz. Başta Doğu Türkistan'da yaşayan Müslüman Uygur Türklerine karşı Çin Devletinin gerçekleştirdiği sistematik işkenceler mübarek ayda bizleri derinden sarstı. Yine dünyanın birçok yerinde soydaşlarımız ve Müslümanlar hala zulüm görmektedir. Bu sıkıntıların aşılması için birlik ve beraberliğimizi tam manasıyla gerçekleştirmemiz gerekmektedir.

Bu vesileyle, Başta Eskişehirli hemşehrilerimin, Türk-İslam aleminin, Aziz Milletimin, Mübarek Ramazan Bayramı’nı içtenlikle tebrik ediyor, en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Editör: TE Bilişim