Büyük Birlik Partisi (BBP) Beylikova ilçe teşkilatının olağan ilçe kongresi yapıldı. Tek liste halinde gidilen kongrede BBP Beylikova ilçe başkanı Ali Çimen oldu.

 BBP MKYK üyesi Hasan Tahsin Bayraker, kongrede yaptığı konuşmada, Büyük Birlik Partisi nin, iktidarın tek alternatifi olduğunu, bununda son anketlerdeki parti oylarında yükselişden görüldüğünü belirtti. Partimizin tek sorunu, darbe ürünü olan seçim barajı sistemindne dolayı bugüne kadar gerçek manada hakettiği oyunu alamadığını, fakat, Anayasa mahkemesinin seçim barajını iptal etmesi durumunda, Büyük Birlik Partisi nin güçlü bir şekilde meclise gireceğini, % 20 ye yakın oy potansiyeli olduğunu belirterek ve her kesimin mecliste sesi olacağını belirtti. Vatandaşların mutlaka siyasette yerlerini alması gerektiğini belirten Bayraker, insanları, her zaman ezilenlerin ve mazlumların yanında yer alan Büyük Birlik Partisi (BBP) nde siyaset yapmaya çağırdı. Bayraker, "Türkiye'nin yeni bir hükümete ihtiyacı olduğunu kaydeden Bayraker, inşallah bu iktidar, milletini düşünen BBP iktidarı olacaktır   BBP Beylikova kongresinin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. İnşallah, tüm ilçe ve illerde kongrelerimizle teşkilatlarımızı seçimlere hazır bir hale getiriyoruz.  Ekonomik sıkıntılar, terör, ortadoğudaki durum, Türk İslam coğrafyasındaki sorunlar ile ülkenin durumu ortadadır, geldiği nokta meydandadır, bugüne kadar mevcut siyasi partilerden ülkeyi yönetmeyen kalmadı, Türkiye'nin yeniden normale dönmesi milletin sorunlarının çözümü için Büyük Birlik Partisi nin ilk seçimlerde mutlaka iktidara gelmesi gerekmektedir" dedi.

 

Protokol Konuşmalarının ardından kongreye geçildi. Tek liste halinde gidilen kongrede BBP Beylikova ilçe başkanı Ali Çimen oldu.

 Kongreye, BBP MKYK uyesi Hasan Tahsin Bayraker ile birlikte, BBP Eskişehir il Baskanı Ahmet Ulupınar, BBP Eskişehir il sekreteri Osman Yılmaz ve BBP Eskişehir il baskan yardımcısı İlvan Kozulu ile çok sayıda partili ve Beylikovalı vatandaş katıldı.

Editör: TE Bilişim