BBP Tepebaşı İlçe Başkanı Salim Acabay, kent gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu.

BBP Tepebaşı İlçe Başkanı Salim Acabay, Baksan Sanayi Sitesi Yerinde Dönüşüm Projesi ile ilgili Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ın hazırladığı projede hak sahiplerinin hakları saklı kalmak kaydıyla yeniden bir yapılanmaya gideceğinin gündemde olduğunu hatırlatarak, “Biz de Büyük Birlik Partisi Tepebaşı Teşkilatı olarak Baksan Sanayi Sitesi’nin şimdiki atıl durumundan kurtularak Tepebaşı bölgemize güzel bir görünüm katacağından yürekten inanıyoruz” dedi.

ESKİŞEHİR – ALPU YOLU HIZLANDIRILSIN

Eskişehir-Alpu yolunun yapımıyla ilgili de konuşan Acabay, “Yine üzücü bir haber aldık Alpu yolunda bir kamyon ile tarım işçilerini taşıyan bir minibüsü kaza yapmış. Gün geçmiyor ki Alpu yolunda kaza haberi almayalım… Nice canları bu Alpu yolunda trafik kazasında kaybettik. Artık bu son olsun” diye konuştu. Büyük Birlik Partisi olarak Eskişehir Milletvekillerine seslenen Salim Acabay, “Eskişehir -Alpu yolu yapımının hızlandırılmasını talep ediyoruz” dedi.

KARA GÜNLER GEÇECEK

Pandemi sürecinde sosyal mesafe, maske ve temizlik kurallarına uyduklarını ve uymaya da devam edeceklerini belirten BBP Tepebaşı İlçe Başkanı Salim Acabay, “Bu süreçte özellikle cafe, lokanta, kıraathanelerde işveren ve çalışanlarımız ekonomik açıdan çok mağdur oldular. Bu kara günlerin İnşallah tüm dünyadan biran önce gitmesini ve eski günlerimize dönmemizi temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim