Büyük Birlik Partisi (BBP) Odunpazarı İlçe Başkanı Şaban Bozbal, yönetimi ile birlikte mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

 BBP İl Başkanı Nurettin Aktepe,İl Sekreteri Emre Bakırel ve Odunpazarı yöneticileri ile gerçekleştirilen Haftalık Mahalle buluşmalarına mahalle teşkilatı, ve mahalle halkı katıldı.             

 Kıraathanelerde Mahalleli ile sohbet edip, en büyük sorunları olan Afet alanı ve şehirle bağlantı sağlama amaçlı üst,alt geçit hakkında sorunlar dinlenip neler yapılabileceği konuşuldu.

"Gündoğdu  çelişki ve sorunlarla dolu."

 Afet riskli alan dayatması baskısı altında kalan yolun ikiye ayırdığı Gündoğdu Mahallesi’nin yıllardır olduğu gibi bugünlerde de çelişki ve sorunlarla dolu olduğunu belirten BBP Odunpazarı İlçe Başkanı Bozbal, “Mahallenin ortasından geçen Mihalıççık Caddesi Gündoğdu Mahallesi’ni ikiye ayırıyor. Yolun bir tarafı ‘Afet Riskli Alan’  karşısı, ‘Kentsel Dönüşüm Alanı.’ Yani,caddenin sağındaki alanda zemin sağlam, solundaki alanda ise zemin çürük! Zemin Etüt çalışması yapıldı mı Takkalı olarak adlandırılan bölüm için Afet riskli alan kararı alınırken? Gündoğdu sakinleri ne ‘Kentsel Dönüşüm’ ne de  ‘Afet Riskli Alan’ olmak istemiyor. Ama bu iki dayatma arasında insanca yaşamak için mücadele veriyor" dedi.

 Esnaf ziyareti ve aralarına yeni katılan üyeleri ile istişarelerde bulunan İlçe Yönetimi, Mahalleli ile buluşup karşılıklı sohbet etti.

 BBP Odunpazarı İlçe Başkanı Şaban Bozbal konuşmasında şunları söyledi:

“ Biz Büyük Birlik Partisi Teşkilatları olarak sadece seçimden seçime oy isteyenlerden değiliz. Her daim halkımızın yanındayız, halkımızın hizmetindeyiz. Sizlerin dertleriyle dertlenen, sıkıntılarınızı çözmeye çalışan bir kardeşinizim. Biz size geldik misafir olduk sizleride daima aramızda görmek isteriz. Bundan sonra daha sık görüşeceğiz.

 Eskişehir'imizin bu kadar sorunu varken,var gücümüzle çalışmamız gerekiyor. Bu konuda tüm teşkilat mensuplarımızın taşın altına elini sokacağından hiçbir şüphem yok.

 Değerli kardeşlerim bu güne kadar ki çalışmalarda göstermiş olduğunuz özveri için sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğimizi bu şekilde devam ettirdiğimiz sürece her şeyin üstesinden gelecek sağlam teşkilat yapısına sahibiz. Rabbim hepinizden razı olsun. Rabbim birliğimizi , dirliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermesin.”

Editör: TE Bilişim