Büyük Birlik Partisi (BBP) Eskişehir İl Başkanı Şaban Bozbal, "Milliyetçi, maneviyatçı demokrat kimliğe sahip olan Büyük Birlik Partisi 27 yaşında" dedi.

29 Ocak 2020 günü 27. yılında Genel Merkez tarafından organize edilen programlarla yapılacak olan kutlama için konuşan Bozbal, "27 yıllık duruşu ve ülkemizin "Müreffeh" bir ülke olması yolunda ürettiği projelerle yaptığı çalışmalarla milletimizin gönlünde taht kuran BBP, 28 Şubat Post Modern Darbe’de, 27 Nisan E-Muhtıra’da, 2010 referandumunda dahası, 15 Temmuz ve 16 Nisan’da büyük Türk milletinin gösterdiği milli duruşun adıdır” dedi.

 BBP olarak 29 Ocak’ın anlamı çok büyük olduğunu ifade eden başkan Bozbal şunları söyledi:

“ 27 yıl yani ’çeyrek asır’dan fazla, Yeniden Türk İslam kültür ve medeniyetinin ihyası yolunda fikir ve düşüncemizi kurumsallaştırmanın heyecanını yaşadık. Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nu Müreffeh Türkiye olma yolunda kaybettik.

Bir gönül, iman ve aksiyon davasının adı olan BBP şimdi, 29 Ocak’ta 27 yaşına giriyor. Ve biz bu yaş gününü kutlayacağız. 29 Ocak günü , saat 09.00 da ’Türkiye’nin İtibarı ve Siyasetinin Yüzakı’ olan Büyük Birlik Partimizin, Şehit Lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nun medfun bulunduğu Tacettin Dergahında olacağız. Söğütözü Anadolu Otel’de yurt dışı ve yurt içinden katılacak değerli insanlarla bugünümüzü kutlayacağız.

Kökü Mazide Kalan Bir Ati’nin müjdesi, ana sütü gibi tertemiz Anadolu mayasının milletimizin yüreğinde makes bulmuş sesi-nefesi - heyecanı olmuş Partimizin 27.Kuruluş yıl dönümünün Ülkemize ve Türk-İslam dünyasına hayırlar getirmesini niyaz ediyorum."

Editör: TE Bilişim