BBP Eskişehir il teşkilatı Sivrihisar ilçesini ziyaret etti.

BBP Eskişehir İl Başkanı Nurettin Aktepe beraberinde İl Başkan yardımcıları İbrahim Hüsrev Destici Kasım Damlar il sekreteri Emre Bakırel il disiplin kurulu başkanı Halil Nural Destici BBP Sivrihisar ilçe başkanı Engin Üreyen BBP Odunpazarı İlçe Başkanı Şaban Bozbal BBP Odunpazarı ilçe sekreteri Ayhan Adik BBP Tepebaşı ilçe başkan vekili. Salim Acabay Alperen Ocakları Başkan yardımcısı Batuhan Konuk ve il ve Sivrihisar ilçe yöneticileri ile birlikte Sivrihisar esnafını ve halk pazarını ziyaret ederek Sivrihisarlıların istek talep ve sıkıntılılarını dinledi.

 Sivrihisar şehir içinde ki mahallelerde alt yapı ve üst yapı sorunlarına çözüm istediler. Mahalle konumuna dönüşen köylerde köyleri ilçeye bağlayan ulaşım yolları ve bazı köy ve meralarda akmayan sularının sıkıntılara sebep olduğunu belirterek çözüm istediler.

 BBP il başkanı Nurettin Aktepe’ye Büyük Birlik Partili ve Sivrihisarlı İbrahim Hüsrev Destici ve BBP’li yöneticilere İlçenin köylerinin çiftçilik ve hayvancılık ile geçimini sağladığını dile getiren Sivrihisarlılar ilçede çok basit şekilde kurulabilecek kantar hayvan pazarı mezbaha ve soğuk hava depoları olmadığından dolayı Sivrihisar yerine başka ilçelere gitmek zorunda kaldıklarını belirterek çözüm istediler.

 Aktepe BBP il başkan yardımcısı İbrahim Hüsrev Destici BBP Sivrihisar ilçe başkanı Engin Üreyen ve BBP li il ve ilçe yöneticileri Sivrihisarlı hemşerilerinin sorunlarını dinleyerek not aldılar birlikte çözüm için gerekli mücadele ve girişimleri yapacaklarını belirttiler.

 Büyük Birlik Partisinin Sivrihisar’ı daha ileri taşıyacak projeleri olduğunu belirten BBP’liler, “Sivrihisar’a hep birlikte sahip çıkacağız. Göç vermeyi engelleyen göç almayı teşvik eden projelerle bu güzel ilçemizi daha ileri taşıyacağız” dediler.

Editör: TE Bilişim