Saadet Partisi İl Teşkilatının 6. Olağan genel kurulunda seçime tek liste ile giren SP İl Başkanı Fesih Bingöl, güven tazeleyerek yeniden başkan oldu.

Büyükşehir Belediyesine ait Atatürk Kongre ve Kültür merkezinin ev sahipliğini yaptığı 6’ncı olağan genel kurula SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlı, genel başkan yardımcısı Mehmet Karaman, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı, çeşitli siyasi parti başkan ve temsilcileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ile çok sayıda partili katıldı.

 Genel başkan yardımcısı Mehmet Karaman’ın divan başkanlığı yaptığı kongrenin açılış konuşmasını SP İl Başkanı Fesih Bingöl yaptı.  Ülkemizin bu günlerde çok ciddi sıkıntılarla karşı karşıya kaldığını belirten Bingöl, “Kutuplaşmak yerine birleşmeye ihtiyacımız var. Özgürlükçü bir anayasaya, yüksek teknolojiye dayanan ekonomik modele özgürlükçü bir basına ihtiyacımız var. Önemli bir süreçten geçiyoruz. Partimizin temel dünya görüşünde insana hizmet etmek vardır. Bizler de gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaktayız. Yeni dönemde de aynı düşünce ve azimle çalışmalarınıza devan edeceğiz “dedi.

Fesih Bingöl başkanlığındaki Saadet Partisi Eskişehir İl yönetim kurulu şu isimlerden oluştu.

“Ahmet Haka Toksöz, Celalettin Tezcan, Halit Öz, Hamdi Tabanlı, Hasan Taşkıran, İsmail Kuz, İsmail Yentürk, Kadir Ateş, Mehmet Ali Perçintürk, Mesut Akkaş, Nazif Ayaz, Osman Mandacı, Ömer Atlı, Ömer Kaya, Sinan Kesgin, Şevket Ünal, Tahir Bingöl, Timur Türkmen, Turgay Koçyiğit, Veysel Öztürk, Yakup Bayrak, Yakup Sağdilek, Yaşar Şaylısoy ve Zülküf Sağdıç.”

Disiplin Kurulu; Ahmet Uslu, Cevdet Çetiner, Halit Ünsal, Hayri Sağdıç, Hüseyin Işık; Üst Kurul Delegeleri; Fesih Bingöl, Fehime Saran, Hamdi Özayvaz, Mehmet Ali Perçintürk, Metin Danabaş, Muhammet Ali Köse, Nazif Ayaz, Ömer Atlı, Ragıp Sağdıç, Sibel Türkmen, Yakup Sağdilek ve Yaşar Şaylısoy seçildi.

Editör: TE Bilişim