Halis Toprak Huzurevi sakinlerinden Selahattin Uzun’un doğa ve insan odaklı resimleri görenleri hayran bırakıyor. CHP ESkişehir Milletvekili Utku Çakırözer Halis Toprak Huzurevi’ne gerçekleştirdiği ziyaretinde Selahattin Uzun’un resimlerinin yer aldığı salonu ziyaret ederek, “Selahattin Amcanın birbirinden güzel resimleri gerçekten hayran bırakıyor. Özellikle Odunpazarımızı çizdiği resmi çok güzel. Deneyimli büyüklerimizin sosyalleşmesinin yanı sıra, yeteneklerini de sergilemelerine imkan veren huzurevi personellerine ve öğretmenlerine yürekten teşekkürler” dedi.

“SELAHATTİN AMCANIN RESİMLERİ HAYRAN BIRAKIYOR”

CHP’li Çakırözer Halis Toprak Huzurevi’ni ziyaret etti. Ziyaretinde huzurevi sakinleriyle sohbet eden Çakırözer, bayramlarını da kutladı. Çakırözer ziyaretinde huzurevi sakinlerinden Selahattin Uzun’un huzurevinde kaldığı sürede yaptığı resimlerin yer aldığı salonu da gezdi.

Resimleri nasıl yaptığına ilişkin Selahattin Uzun’dan bilgi alan Çakırözer, “Selahattin Amcamızın birbirinden güzel çizdiği bu resimleri bir gören bir daha görmek ister. Özellikle doğa yaşamını ele alan portreler çok güzel. Odunpazarımızı çizdiği resim de hayran bırakıyor. Deneyimli büyüklerimizin sosyalleşmelerinin yanı sıra yeteneklerini de ortaya çıkarıp onların sergilenmesine imkan verilmesi çok güzel. Hem huzurevi sakinlerine hem de yöneticilerine teşekkür ederim” dedi.

ZİYARET SÖZÜ

Selahattin Uzun’un resimlerininde yer aldığı sergiyi gezemediği için yaşadığı üzüntüyü paylaşan Çakırözer, Uzun’un ilk açacağı sergiye destek ve ziyaret sözü verdi.

BAYRAMLARINI DA KUTLADI

Çakırözer ziyaretinde huzurevi sakinlerinin bayramlarını da kutlayarak, “Tecrübeleriyle bizlere katkı sağlayan deneyimli büyüklerimizin hepimizin en kıymetlileri. Hem Halis Toprak huzurevi sakinlerine hem de tüm büyüklerimize sağlıklı, mutlu, huzur içinde nice bayramlar diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim