Büyük Birlik Partisi MKYK üyesi Ahmet Ulupınar beraberinde İl Başkanı Şaban Bozbal, Odunpazarı İlçe Başkanı Abdülcebbar Pektaş ve Tepebaşı İlçe Başkanı Salim Acabay ile birlikte Eskişehir ziyaretlerini sürdürüyor. Ziyaret kapsamında Kahveciler Odasına bir ziyaret gerçekleştiren BBP heyeti Kahveci esnafının özellikle pandemi dönemindeki sıkıntılarını dinledi.
Ziyarette MKYK üyesi Ahmet Ulupınar,:“Büyük Birlik Partisi olarak, toplumun her kesimine ulaşmak için bir dizi ziyaret planladık Yaşanan pandemi sürecinde çok zor durumda kalan esnaf ve sanatkarlarımızın başkanlarıyla görüşüp, sorunları yerinde tespit ederek çözüm üretmek için ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Esnafımızın sorunlarını genel merkezimize de aktararak çözüm için hareket edeceğiz. Pandemi koşullarında yaptığımız ziyaretlerde, bu süreçten en çok etkilenen esnafımızada ayrı bir yer ayırdık.
Birlik beraberliğe ve bu zor günlerde dayanışmaya ihtiyacımız var.Her kesimin kapısını çalacağız, görüşlerini alacağız, çözüm önerilerini muhataplarıyla paylaşacağız.” diye konuştu.
Kahveciler Odası Başkanı Zeki Çoban ise gerçekleştirilen ziyaret sonrasında,"Her kapalı olan dükkan demek bir ailenin hatta çalışanların ve onlarının ailelerinin geçim sıkıntısı ile baş başa kaldığı çok zor bir dönem demek. Yaşanan bu zor dönemde yapılan ve yapılacak katkıları çok değerli buluyoruz. Yardım ve destek yapılıyor,Ancak şu ana kadar yapılan çalışmalar yetersiz durumda. Acilen ciddi çalışma ve destek bekliyoruz"diyerek, ziyaret için BBP heyetine teşekkür etti

Editör: TE Bilişim