Chp Eskişehir İl Kadın Kolları ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere Han, Çifteler, Mahmudiye, Seyitgazi, Mihalgazi, Sivrihisar, Alpu, İnönü, Beylikova, Mihallıççık ilçeleri ve Eskişehir’de İhtiyaç sahibi ailelere 680 koli gıda yardımı, fatura ve kiralarını ödeyemeyen bazı ailelere nakdi yardımda bulundu.

 Chp Eskişehir İl Kadın Kolları Başkanı Fikriye Söğütlü şu açıklamayı yaptı; "Covid-19 Salgını nedeniyle çok sayıda vatandaşımızın ekonomik olarak mağdur hale geldiği, zaten var olan işsizliğin katlanarak arttığı hepimizin malümudur.

Dayanışma ve yardımlaşma ulusumuzun karakteristik baskın özelliğidir. Mağdur ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın bu zor zamanda yanında olmak bizlerin insani ve milli sorumluluğudur.

Bu bilinç ve sorumlulukla Chp Eskişehir İl Kadın Kolları olarak ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere

Han, Çifteler, Mahmudiye, Seyitgazi ,Mihalgazi, Sivrihisar, Alpu, İnönü, Beylikova, Mihallıççık ilçelerimize ve Eskişehir’de İhtiyaç sahibi ailelere 680 koli gıda yardımı, fatura ve kiralarını ödeyemeyen bazı ailelere nakdi yardım yapılmıştır.İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırmış olduğumuz yardımlarla onlara bir nebze de olsa destek olduğumuz bu önemli süreçte katkı sağlayan gönül dostlarımıza bir çok insanın yüzünü güldürdükleri için gönülden teşekkür ediyoruz.

Eskişehir Chp İl Kadın Kolları olarak birlikte dayanışmayı örgütlemeye,kardeşliğimizi paylaşmaya devam edeceğiz.Yaşanabilir bir dünya bizim ellerimizde.Paylaşarak büyüyeceğiz ve bu zor günleri birlikte aşacağız."

Editör: TE Bilişim