AK Parti Tepebaşı Adayı Tuç: ‘Tayyip Muhtar Bile Olamıyor. Gidin Evinize Yatın’ Demişlerdi

AK Parti Tepebaşı İlçe Yönetim Kurulu İlçe Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri ile buluşan AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan adayı Hasan Tuç:
“Biz bu belediyeyi yeniden alacağız” dedi. 2004-2009 yılları arasında Tepebaşı’nda AK Belediyeciliğin en güzel örneklerini gördük. Yeni terminalin yanında Sıraevler ve Yukarısögütönü’nde toplu konut hamlesiyle binlerce dar gelirli insanımız ev sahibi olmuştu. Aradan  geçen onca yılda toplu konut adına bir çivi çakılmadı. İnşallah 31 Mart’tan sonra bu hamleyi tekrar  başlatacağız.” dedi 
Tepebaşı Bölgesi, kültürel ve sosyal belediyecilikte şimdi gelinen noktanın üstüne çıkacak ama vatandaşlarını tabii gereksinmlerini de unutmayacak. Altyapı ve imar konusunda da on yılda eksik bırakılan hizmetler süratle yerine getirilecektir.” dedi 

AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan adayı Hasan Tuç kendisinin kurucu merkez ilçe başkanı olduğunu vurgulayarak, 2001 yılında genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan görevi aldığımızda teşkilatlanmak için hemen mahallelerimizde çalışmalara başladık. 

Şimdi burada sizlerle bir anımı paylaşmak istiyorum:
2002’nin ocak ayının başıydı. Uluönder’de bir akşam vakti partimizi tanıtmak için bir kahvehaneye girdiğimizde içerde bulunan bir vatandaş bize arkamızda bulunan televizyona bakmamız için telkinde bulundu. Kafamızı çevirdiğimizde Anayasa Mahkemesi’nin Tayyip Erdoğan’ı kurucu üyelikten çıkarmasıyla ilgili bir anayasa hukukçusu konuşuyordu ve: “Tayyip, muhtar bile olamaz" yorumunu yapıyordu. O vatandaş bize dedi ki: “Ya arkadaş! Muhtar bile olamayacak adamın arkasından ne koşuyorsunuz; gidin evinize yatın!” Şimdi Rabbime hamd ediyorum bize, size, hepimize bu günleri gösterdiği için” dedi. 

Bu cümlelerden sonra oldukça duygulanan ve sesi titreyen Tuç: “Biz karınca kararınca önden yol açan olduk. Bu yolda bizden sonra gelenlerin rahat ve emin adımlarla yürüyebilmesi için” şeklinde sözlerine devam etti. “Ne mutlu bize ki Tepebaşı’nda, Eskişehir’de yaktığımız AK meşaleyi ve mefkûreyi sizler temsil ediyorsunuz. Size ve bize ne mutlu ki; bu kutlu yolda yürüyebiliyoruz.” dedi.

Tepebaşı’nda; başta hizmette geri bırakılmış kenar  mahallelerimiz olmak üzere; üniversite öğrencilerimiz, gençlerimiz için temiz, çevreci ve tüm halkın barışık olduğu bir yönetimi getireceklerini ve ilerleyen günlerde bu projelerini Tepebaşı halkıyla paylaşacaklarını anlattı.

Editör: TE Bilişim